23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

E-shop med gummimansjetter og belger - største utvalg online

Det er gjort flere forbedringer for brukerne etter lanseringen av den nye betech.shop, som tilbyr Skandinavias største online utvalg av gummimansjetter og belger for maskinindustri, transport og automatisering.

Nettbutikken betech.shop inneholder opptil 1 000 varianter av gummiskivebelger, sylindriske foldebelger, koniske foldebelger og belger med én fold (mansjetter).

Belger brukes til å beskytte maskindeler der det er viktig å holde rusk og fremmedlegemer ute av mekaniske systemer – og til å beskytte operatører og andre personer som ferdes i nærheten av bevegelige maskindeler.

Utvidet standardutvalg

Det velkjente standardutvalget av belger fra Betech er utvidet – og nå er det også tilgjengelig på nettet. Begge deler er en god nyhet for verksteder og virksomheter som bruker én eller flere belgvarianter og foretrekker standarddimensjoner til konkurransedyktige priser. På betech.shop får brukeren hjelp fra en smart produktvelger, og det er enkelt å legge inn gjenbestillinger fra brukerens konto.

Tre Skandinaviske språk pluss engelsk

Kunder i hele Skandinavia og Østersjøregionen kan bruke betech.shop som støtter fire språk: Dansk, svensk, norsk og engelsk.

Betech er spesialist på pakninger, gummitetninger og funksjonelle, polymerbaserte produkter. Belger tilhører sistnevnte kategori og med den nye nettløsningen på betech.shop styrkes virksomhetens sterke markedsposisjon.

Mer informasjon om betech.shop og produktene: Product Manager Brian Anker Krøll, tlf. +45 44858114, bak@betech.dk

Betech
Storgata 69
9008 Tromsø
Tromsø
Norge
Org. nr.: NO879142512

Send til en kollega

0.031