23948sdkhjf

Førsteklasses elektriske taljer med justerbar hastighet

| Medlemsnyhet | Bedrift Bretteville Taljer & Maskiner AS

Liftket Star VFD - Elektrisk talje av nyeste teknologi med integrert display

Tyske Liftket lanserer sin første elektriske talje med justerbar hastighet. Variabel hastighet er svært gunstig ved håndtering av skjør last ved at man løfter og senker lasten rolig og kontrollert, samtidig som man kan holde høy fart på resten av løftet. Taljene er av ypperste kvalitet og nyeste teknologi som trenger minimalt med vedlikehold. 

Elektrisk talje med integrert display

Taljen er den første i sitt slag med integrert display hvor du kan følge med på antall timer av drift, pauser, maks last, temperatur og gjenværende levetid. Dette fører til både mindre vedlikehold og kostnadsbesparelser ved bruk av taljen over tid. 

Stor valgfrihet

Liftket Star VFD leveres i kapasitet fra 125 -2000 kg og har på det meste en løftehastighet på 24 m/min. Taljen er utviklet for nesten alle løfteoperasjoner og kan utstyres med en rekke funksjoner som manuell - og elektrisk løpekatt, toppkrok, opphengsøye, rustfri kjetting og kjettingbag. Videre er de utstyrt med både øvre og nedre endestoppere, termisk sensor, samt styretablå med valgfri lengde på kabel. VFD elektriske taljer leveres med valgfri løftehøyde og kort leveringstid. 

Idag brukes Liftket elektriske taljer i mange typer løfteoperasjoner i nesten alle industrialiserte land i verden. I Norge er Liftket representert ved Bretteville Taljer & Maskiner som sørger for at alle kunder får rask service, enkel tilgang på deler og skreddersydde løsninger levert på svært kort tid. Dette gjør Bretteville til en komplett leverandør av taljer til det norske marked.

Les mer på firmaets nettside
 
 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Send til en kollega

0.095