23948sdkhjf

Få informasjon fra skyen ved hjelp av acirro+

| Medlemsnyhet | Bedrift Beijer Electronics AS

Beijer Electronics lanserer nå sin skyløsning, acirro+. IIoT-plattformen gjør det enkelt å flytte data til skyen, for dermed å få tilgang til informasjon for å effektivisere driften.

Skyløsningen til Beijer Electronics retter seg mot produsenter, maskinbyggere eller andre leverandører av teknisk utstyr, som alle arbeider med elektronisk data. Acirro+ gjør det enkelt å få tilgang til informasjon.

Terskelen for å benytte skyløsninger har aldri vært lavere enn nå, og avstanden mellom OT og IT blir stadig mindre. Beijer Electronics' X2 HMI og BoX2-enheter leveres nå IIoT klare som standard og dermed fullt ut forberedt for å flytte maskindata til skyen.

En sikker skyforbindelse er enkelt å sette opp i acirro+ -plattformen. Løsningen er enkel å implementere uten å måtte bygge om en eksisterende installasjon eller omprogrammere en eksisterende applikasjon. Man velger enkelt hvilke data man vil ha opp i skyen.

Data i skyen gjør det mulig å analysere og forstå hendelser ved å bruke historiske data. Ved å diagnostisere avvik raskere kan man redusere nedetider og problemer. Det er viktig å forstå utviklingsmønstre, gjennomsnittlige variasjoner og endringer. Historiske data er et godt grunnlag for å forutsi fremtidige hendelser og handle proaktivt

Med data trygt lagret i skyen, kan kundene lage visuelle dashboards som kombinerer ulike datakilder, til en visning som gjerne kan inkludere ulike typer grafiske diagrammer. Nøkkelinformasjon fra maskiner kan sees i nær sanntid ved å bruke runtime-dashbordet.

Beijer Electronics’ skyløsning med acirro+ gir en flott ny mulighet til å få innsikt for å effektivisere maskinens drift og forbedre effektiviteten.

Kontakt:
Alexander Walderhaug, Produktsjefr Digitalization, Telefon: +47 32 24 30 00, alexander.walderhaug@beijerelectronics.com

Thorbjørn Ruud, Daglig leder Beijer Electronics AS, Telefon: +47 90 20 14 06, thorbjorn.ruud@beijerelectronics.com

Robert Sarmon, Salgssjef Beijer Electronics AS, Telefon: +47 90 20 14 05, robert.sarmon@beijerelectronics.com


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Beijer Electronics AS

Tegleverksv 1
3002 Drammen
Norge
Beijer Electronics AS

Send til en kollega

0.078