23948sdkhjf

AMADA stiller ut ved Blechexpo 2019

| Medlemsnyhet | Bedrift Amada Norway AS

Ved den 14. utgaven av Blechexpo, 05. til 08. november 2019 i Stuttgart, Tyskland.

AMADA GmbH stille ut sitt ytterligere utviklede utvalg med innovative prosesser for mest mulig fleksibel tynnplatemetallprosessering. I hall 3, stand 3307, vil maskinprodusenten gi en omfattende oversikt over de nyeste teknologiene innen laserskjæring, lasersveising og knekking, automatisering og programvare.

På den ene siden fokuserer produsenten på egenutvikling for å øke produktiviteten og spare kostnader innen segmentet fiberlaserteknologi, og dekker hele spekteret innen tynnplatemetallprosessering. På den annen side vil det bli utstilt løsninger for en smart fabrikk med tanke på IoT, som gjør det mulig for kundene å produsere med et optimalt forhold mellom kostnad og nytte.

Høydepunktene på messen inkluderer fiberlaserteknologier for flatbed-, tube- og profilprosessering, samt lasersveising. Den perfekte symbiosen til en egenutviklet, svært effektiv oscillator, i samspill med de respektive maskinene, er grunnleggende for AMADA-maskinenes høye ytelse og produksjonskvalitet. Ved utstillingen på Blechexpo, setter utstilleren sin lit til presentasjon av den velprøvde og ytterligere forbedrede ENSIS-serien, samt på live-demonstrasjon av de nyeste teknologiske utviklingene. En fiberlaserskjæringsprosess i siste generasjon, som åpner for nytt potensiale innen produktivitet, hastighet og kvalitet, vil være av spesiell interesse.

Innenfor maskinovervåking vil AMADA fokusere på sitt IoT-konsept, V-factory, som tilbyr smart maskinovervåking for å opprettholde full kontroll over maskinutnyttelse og produksjonsprosesser til enhver tid - i fabrikken og overalt ellers. Brukere kan dermed følge med på produksjonen for å sikre kontinuerlig arbeidsflyt 24/7, og motvirke flaskehalser og nedetider.

Når det gjelder knekking, fokuserer AMADA på ergonomiske, plassbesparende løsninger for prosessering av små til veldig små knekte deler med høy grad av kompleksitet, samt knekking med en patentert automatisk verktøyskifter. Ideell for produksjon av skiftende batchstørrelser og oppsettprosesser uten tap av tid. Knekkeroboten som stilles ut muliggjør kontinuerlig knekkeprosess for spesielt små komponenter, samtidig som den holder konstant høy kvalitet med behov for liten menneskelig innsats.

Et annet fokus under utstillingen, er verktøyteknologi og utstyr. De holdbare AMADA-verktøyproduktene for knekking og stansing, gjør det mulig å minimere oppsettstidene, slik at merverdien kan optimeres.

AMADAs produksjonsløsninger gjør det mulig for kunder å prosessere nesten alle typer produksjonsordrer fleksibelt, og å administrere stor variasjon med forskjellige batchstørrelser på kortest mulig tid, og med høy kvalitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Amada Norway AS

Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Amada Norway AS

Send til en kollega

0.063