23948sdkhjf

RS Components inngår en avtale med Maxim Integrated for å gi

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Verktøyplattformen og teknikerforumet DesignSpark vil spille en nøkkelrolle i nye direkte forhold mellom utvikler og produsent

Oktober 2019RS Components (RS) har undertegnet en global franchise-avtale med Maxim Integrated Products, Inc. (NASDAQ: MXIM), en global leder innen utvikling av produkter og teknologi som er analoge eller bruker blandede signaler. 

Avtalen innebærer at RS sine elektronikkunder, inkludert teknologiutviklere og –kjøpere over hele verden, kommer til å få tilgang til den omfattende Maxim-produktporteføljen. I tillegg vil et viktig fokuspunkt for avtalen være å sørge for at produsenten synliggjøres på DesignSpark-teknikerforumet med flere enn 850 000 medlemmer, slik at det blir lettere for kundene å designe med hjelp av de nyeste og mest innovative produktene fra Maxim. 

«RS spiller en stadig viktigere rolle globalt i å hjelpe konstruktører med prosessen deres, med alt fra løsningsutpeking, evaluering og integrering», sier Ali Mortazavi, vice president of Channel Marketing hos Maxim. «Vi er spesielt interessert i DesignSpark-plattformen, som kommer med et omfattende teknikerforum med brukere som jobber med innovative prosjekter for et bredt spekter av tilkoblede enheter for bruk med Tingenes internett.» 

«Maxim er en markedsleder innen utviklingen av nye avanserte analoge kretser eller kretser som benytter blandede signaler til en rekke bruksområder, inkludert sikre og energieffektive enheter», sier Andy Keenan, VP Global Product and Supply Management hos RS. «Denne nye globale avtalen er enda et bevis på vårt sterke engasjement for å kunne tilby den bredeste porteføljen og de beste tjenestene til kundene våre rundt om i verden.»

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.063