23948sdkhjf

3 Seepex BTVE 5-12 pumper til svært fornøyd kunde.

| Medlemsnyhet | Bedrift Øwre-Johnsen as

Pumpene er tilpasset kundens installasjon hvor tørrslammet faller fra beholder/tank og ned igjennom pumpens påmonterte trakt. Videre mates slammet ved hjelp av mateskruen inn i pumpehuset, som pumper stoffet videre i slambehandlingsanlegget.

Seepex BTVE 5-12 pumpe er designet for tørrslam med en TS på 25%, samt en kapasitet på 0.5 m3/h mot 1.5 bar trykk. Pumpen er utstyrt med en rektangulær og effektiv fødetrakt. For denne applikasjonen plukket Øwre-Johnsen ut en passende løsning med med trakt-separasjon og mateskrue.

Dette er en løsning Øwre-Johnsen AS kan levere til et bredt utvalg av prosesser. Blant annet, jordbruk, bryggeri og destilleri, fisk, kjøtt og fjærfe industri, treforedling, miljøvennlig avfallshåndtering mm.

De dimensjonerer alltid pumpe og motor etter behov. De pumpene som er levert til disse prosjektene er svært energieffektive med 0.55 kW Motor, 1420 rpm. IE2,. IP55, 50 Hz. Ved oppgitt drifts-punkt kjøres motoren på 37 rpm.

Øwre-Johnsen sin fornøyde kunde som så langt har kjøpt hele 3 stk av disse pumpene har gitt følgende tilbakemelding:

«Vi er godt fornøyd med denne pumpa. Pumpen klarer 25 % TS helt greit, og vi har pt. ingen problem ved kjøring av den. Ingen tendens til f.eks. snøbro effekt, noe som sikkert følger av stort nok innløp.»

Denne typen pumpe kan med riktig spesifikasjon uten problem håndtere tørrstoff helt opp til hele 45%. I denne leverte løsningen går den på relativt lavt trykk, men disse kan dimensjoneres helt opp til 36 bar.

Vil du lese mer om denne pumpen kan du ta en titt på datablad som ligger under eller ta gjerne kontakt med Øwre-Johnsen på pumper@owre-johnsen.no

 Pumpebeskrivelse BR.BTVE.EN

Medlemsnyhet

Bedrift
Øwre-Johnsen as

Øvre Flatåsveg 16
7079 FLATÅSEN
Norge
Øwre-Johnsen as

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063