23948sdkhjf

-RM-skjær inngår nå i CoroCut® QD-programmet

| Medlemsnyhet | Bedrift Sandvik Coromant

Runde skjær bidrar til bedre profilering med lange overheng i trange spor.

Skjæreverktøy- og verktøysystemspesialisten Sandvik Coromant utvider avstikk- og sporstikkingsprogrammet CoroCut® QD med skjær med rund geometri (RM). Rund geometri gir mulighet til profilering med lange overheng i trange spor. Andre bruksområder er utvendig profilering, utgravning av fordypninger og avstikking nedenfra, samt potensialet til å bruke ikke-lineær dreiing og sporstikking med hel radial bunn.

"Fordelene ved å bruke skjær med rund geometri med CoroCut QD-holdere er lengre verktøylevetid og bedre sponkontroll med et fast innsatssete, innvendig over- og under-kjølemiddel for bedre prosessikkerhet og sponfjerning, og potensial for bruk med et blad med Y-akse", forklarer Dr. Angélica González, Global Product Manager – Turning Tools hos Sandvik Coromant.

Et eksempel fra en kunde gir en god demonstrasjon av potensialet. Det var behov for sporstikking på et skaft laget av legert stål 42CrMo4 på en dreiebenk av typen Niles-Simmons N30 CNC. Med en CoroCut QD-holder med skjær med -RM-geometri istedenfor en sagløsning fra en konkurrent doblet levetiden, samtidig som sponkontrollen ble mye bedre. Skjæredataene var identiske for de to verktøyene: Spindelhastighet på 290 o/min, kuttehastighet på 160-180 m/min (525-591 ft/min); matehastighet på 0,3 mm per omdreining (0,012 in/rev) og aksial skjæredybde på 2,7 mm (0,079 in).

Skjærene tilbys i tre kvaliteter. GC1125 er ideell til finmaskinering av alle materialer og til visse grovarbeider i ikke-jernholdige materialer, varmebestandige superlegeringer og titan, mens GC1135 er førstevalget til grovarbeid i rustfritt stål og varmebestandige superlegeringer. GC4335-kvaliteten tilbys også, for grovbearbeiding av emner i stål og støpejern. Sortimentet tilbys i fire innsatsstørrelser på 3, 4, 6 og 8 mm (0,008, 0,157, 0,236 og 0,315 tommer).

For mer informasjon besøk: https://www.sandvik.coromant.com/en-gb/products/corocut-qd/

Medlemsnyhet

Bedrift
Sandvik Coromant

Dronning Åstas gate 2
3511 Hønefoss
Norge

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078