23948sdkhjf

Momentnøkler fra Bahco

| Medlemsnyhet | Bedrift SNA Europe (Norway) AS

– Et perfekt verktøy for sykkelmekanikeren.

Bahcos justerbare minimomentnøkkel med feste for ¼-toms sekskantede bits. Den lille momentnøkkelen har en tydelig skala, Nm, mellom 1 og 5 Nm, som er beskyttet inne i håndtaket samt en mikroskala i nøkkelens bakende. Bits kan settes inn på begge sider av verktøyet som dermed tillater dreining med og mot klokka.

Fler og fler sykler blir produsert i karbonfiber eller har deler av karbonfiber. Et lett og sterkt materiale, men det har en svakhet, det mangler den elastisiteten som metallet har.

Bahco sin minimomentnøkkel er derfor perfekt når karbonfibersykkelen skal monteres sammen eller det skal utføres service, sier Michael Hellsten, salgssjef hos Bahco i Sverige. Nøkkelen signaliserer et tydelig klikk når riktig moment er oppnådd. Det minimerer risikoen for å dra i stykker sensitive karbonfiberdetaljer.

Bahcos minimomentnøkkel er lett, kun 100 gram, og kompakt. Momentnøkkelen leveres i en plasteske med plass for bits og tilbehør samt en fabrikkforsikring om rett kalibrering i samsvar med internasjonale standarder.

 

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
SNA Europe (Norway) AS

Rudssletta 97
1351 Rud
Norge
SNA Europe (Norway) AS

Send til en kollega

0.141