23948sdkhjf

Bredt utvalg av elektriske aktuatorer

| Medlemsnyhet | Bedrift Servi AS

Med vår unike kompetanse innenfor "Power and Motion Control" kan vi bistå med å velge den beste aktuatoren for din applikasjon, og vi kan levere komplette systemer klare til bruk.

Det er mange fordeler ved å benytte elektriske aktuatorer – de er energieffektive, gir høy presisjon og god kontroll over bevegelsene du ønsker å styre. Med lineæraktuatorer fra Tolomatic, som er en av markedets ledende produsenter av elektriske lineæraktuatorer, kan SERVI levere løsninger som dekker dine behov.

MXE
MXE gir deg overlegen ytelse i en kompakt og solid løsning og kommer i to ulike utførelser. MXE-S har glidelagre som er designet for best mulig lastfordeling og optimal ytelse. MXE-P har en skinnedesign og bruker sirkulerende kulelagre for å redusere friksjon og forlenge aktuatorens levetid. Forseglingsbåndene som ligger over føringssporet er laget i rustfritt stål, noe som viser seg å ha bedre egenskaper og levetid en vanlige forseglingsbånd i gummi eller plast. MXE aktuatoren kommer i standardlengder opp til 4,5 meter og hastigheter opp til 1500 mm/s.

ERD
ERD er en elektrisk sylinder med mange valgmuligheter og bruksområder, og kommer i 3 ulike modeller. ERD Pneumatic er en kosteffektiv elektrisk linæraktuator som blant annet kan være en god erstatning til pnumatiske sylindre når man ønsker mer presise bevegelser. ERD Pneumatic kan fås med slaglengder opp til 610mm og kraft opp til 2,2kN i både IP67 og IP69K.  ERD SS2 med IP69K er en aktuator i rustfritt materiale hvor også motoren er innkapslet. Denne kommer i samme størrelser som ERD Pneumatic. ERD Hygienic er en større aktuator i rustfritt materialer som er designet for hygieniske applikasjoner som for eksempel matvareindustri og applikasjoner hvor den vil stå i et krevende miljø. Med opp til 1 meter i slaglengde og krefter opp til 35kN dekker denne aktuatoren en rekke mer krevende applikasjoner.

RSA
RSA lineæraktuatoren er en kompakt og solid arbeidshest til industrielt bruk. Sylinderen kommer i to ulike modeller og flere forskjellige størrelser. RSA lineæraktuatoren har som standard IP65, med IP67 valgmulighet, og slaglengder opp til 1524mm. RSA-ST har kapasitet på opp til 40kN kraft og RSA-HT har kapasitet på opp til 58kN.

IMA
IMA lineæraktuatorer er en elektrisk sylinder med integrert motor og sensor for motorposisjon, noe som gir deg høy ytelse i en meget kompakt enhet. IMA sylinderen kan yte opp til 30,6kN, har slaglengde opp til 457mm og hastighet opp til 1334mm/s. IMA sylinderen kommer i 4 ulike størrelser og med mange valgmuligheter for innfesting.

For mer informasjon om produktene, ta kontakt med oss på tlf: 64 97 97 97, eller e-post: post@servi.no

 

 

 


 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Servi AS

Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Norge
Servi AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062