23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Sikker løsning for programmering av maskiner

EcoStruxure™ Secure Connect Advisor fra Schneider Electric er en løsning som gir operatører fjerntilgang til programmering og overvåking av maskiner.

For å bidra til å spare tid og reisekostnader i forbindelse med maskinprogrammering og -vedlikehold, lanserer Schneider Electric EcoStruxure™ Secure Connect Advisor, en løsning som gir operatører fjerntilgang til programmering og overvåking av maskiner.

EcoStruxure™ Secure Connect Advisor løsningen muliggjør fjernprogrammering, diagnostikk, feilsøking, kontroll og overvåking av maskiner på en cybersikker måte og benytter Schneider Electric programvare (Vijeo Designer, Unity, SoMachine) for operatørpaneler (HMI), PLS-er eller frekvensomformere.

Softwaren selges som årlig abonnement. For å gi brukeren ekstra fleksibilitet, er det blitt skapt forskjellige lisensalternativer. Man kan velge en “fjerntilgang service-pakke” som er tilpasset egne behov og, på mindre enn en halv time, kan man fjerntilkoble en maskin. 

Løsningen er lett å skalere med hensyn til antall brukere og maskiner, og den kan brukes for alle typer applikasjoner og segmenter. Cybersikkerheten er ivaretatt hele veien for både maskinbyggere og sluttbrukere ettersom løsningen er i samsvar med industristandarder for sikkerhet.

Se her for mer informasjon om EcoStruxure™ Connect Advisor

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.047