23948sdkhjf

Allinvent stiller ut på Hi Tech & Industry Scandinavia, Herning

| Medlemsnyhet | Bedrift Allinvent AS

1. - 3. oktober deltar Allinvent på Hi Tech & Industry Scandinavia i Herning. Der vises det nyeste inne automatisk palletransport (AGV), samt løsninger innen bruk av collaborative roboter.

Allinvent AS fra Jørpeland presenterer flere interessante løsninger for industrien, der de blant annet demonstrerer bruk av Nipper AGV for automatisk palletransport.

Nipper AGV, "Palletransportens svar på iPhone"
Nipper revolusjonerer palletransporten på samme måte som iPhone revolusjonerte telefonen med sin brukervennlighet. (https://www.metalsupply.no/article/view/648937/palletransportens_svar_pa_iphone_kommer_til_norge) Nipper er en samarbeidende og intelligent maskin for automatisk palletransport, laget av mennesker for å jobbe med mennesker. Nipper bruker eksisterende strukturer og konturer som referanse for lokalisering og navigering. Dette betyr at tilleggs infrastruktur ikke er nødvendig, og gir en kort installasjonstid. Nipper kan på en enkel måte integreres inn mot eksisterende utstyr som robot, strekkfilmmaskin, pallemagasin etc.

  • Trygg i bemannede områder
  • Mest kompakte palle-AGV
  • Selv-programmerende
  • Navigasjon uten infrastruktur
  • Forhindrer ulykker og skader
  • Automatisk lasteprosess
  • Kommunikasjon over Wi-Fi

Kinova cobot
På messen demonstreres også Kinova colloborative roboter som er laget for å samhandle med mennesker.
En personlig robot gjør det mulig for en person å automatisere den repeterende og rutinepregede delen i hjemmet eller arbeidslivet, som da gjør personen mer produktiv.

 I motsetning til industrirobot, er Kinova roboter designet slik at du ikke trenger å være spesialist for å kontrollere og programmere dem. 

Personlige roboter har store muligheter til å brukes innen utdanning, industri, forskning, samt i helsesektoren og innenfor hjelpemiddelteknologi.

Dino strekkfilmmaskin
Dino strekkfilmmaskin trekker en elastisk plasthette, som i utgangspunktet er for liten, over varene. Når hetten slippes presses filmen inntil pallen og sikrer lasten. Det er valgfritt om hetten skal være tett eller åpen i toppen. Bli bedre kjent med "Dino" her.

Allinvent treffer du på stand H6174


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Allinvent AS

Stålverksvegen 51
4100 JØRPELAND
Norge
Allinvent AS

Bilder & videoer

Kinova Gen 2 collaborative robot.

Send til en kollega

0.047