23948sdkhjf

Ny serviceplattform for maskiner skal halvere supportkostnader

| Medlemsnyhet | Bedrift Schneider Electric Norge AS

Schneider Electric lanserer EcoStruxure™ Machine Advisor serviceplattform, en IoT-, skybasert serviceløsning for maskinbyggere. Løsningen gir maskinbyggere fjerntilgang, oversikt og driftsdata fra maskiner over hele verden.

- Ved å fjernovervåke maskiner, kan maskinbyggere levere nye tjenester til maskinoperatører – hvor enn de befinner seg. De kan for eksempel kjøre preventivt vedlikehold og håndtere situasjoner på avstand. Det fører til en reduksjon av supportkostnadene på opptil 50 %, sier Baburaj Ramasamy, som er ansvarlig for plattformen i Norge.

Tre moduler
EcoStruxure™ Machine Advisor består av tre moduler: 

  1. Track: Enkel lokalisering av maskiner, opprettelse av relaterte profiler med arkitektur, loggbok med alle aktiviteter utført på hver maskin, maskinhistorikk og administrasjon av maskinflåten (stykklister, dokumenter, arkitektur, etc.).
  2. Monitor: Innsamling og visualisering av driftsdata fra maskiner. Overvåking av individuelle maskindata, slik som generell utstyrseffektivitet (OEE), kvalitet og energi. Opprettelse av en individuell oversikt med kontrollprogrammer som er enkle å konfigurere. Innsamling av maskindata under hele maskinens livssyklus.
  3. Fix: Gjør nødvendig programvareverktøy tilgjengelig på rett sted via nettskyen. Maskinbyggeren kan bruk programvaren direkte på sin nettleser. Installasjon er ikke nødvendig for å programmere maskiner. Maskinbyggeren kan utføre feilsøking og reparere maskiner med fjerntilgang.

Tilfredse maskinoperatører
- Det at maskinbyggere får unik fjerntilgang til alle maskindata når som helst og hvor som helst, gir dem mulighet til å forberede seg bedre på service som skal utføres på anleggene. Slik kan de gi bedre og raskere service og oppnå høyere kundetilfredshet.

Maskiner som kan overvåkes EcoStruxure™ Machine Advisor er for eksempel maskiner i pumpeapplikasjoner, akvakulturbransjen, mat- og drikkevareindustrien, pakkemaskiner, materialbehandling, materialhåndtering, kran- og løfteapplikasjoner, tekstil, etc.

 

For mer informasjon om EcoStruxure Machine Advisor se Schneider Electrics nettsider


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Schneider Electric Norge AS

Sandstuveien 68
0607 Oslo
Norge
Schneider Electric Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078