23948sdkhjf

AMADA Styrker posisjonen i det Skandinaviske markedet

| Medlemsnyhet | Bedrift Amada Norway AS

AMADA kunngjør etableringen av AMADA SCANDINAVIA, en organisasjon med en samlet omsetning på nærmere €30 millioner og 56 ansatte med fasiliteter i Horsens (Danmark), Ås (Norge) og Alingsås (Sverige).

Den nye organisasjonen samler de ansatte i AMADA i Danmark, Norge og Sverige under ett lederteam. Mens de enkelte selskapene beholder lokalt ansvar, er den kollektive retningen for alle tre organisasjoner i samsvar med en felles ledelsesfilosofi og strategisk planlegging.

Endringer implementert de siste årene, nærmere bestemt den nære tilknytningen til AMADAs virksomhet i Storbritannia (over € 100 millioner omsetning, 290 ansatte), fortsetter med mange ressurser og funksjoner på konsernnivå, slik at lokalt ansatte kan fokusere på direkte kundesalg og service.

Å benytte etablerte fasiliteter over hele Skandinavia gjør AMADA i stand til å dra geografisk fordel av sin posisjon i Europa. Levering av reservedeler og verktøy vil bli holdt sentralt for rask utsendelse i hele Skandinavia. Lokale serviceteam som ligger i nærheten av områder med stor kundepopulasjon, vil bli utvidet av grenseoverskridende team av ansatte som spesialiserer seg på rutineoppgaver som installasjon og planlagt service for å sikre best mulig service, kvalitet og responstid.
 
Den nye organisasjonen skal feire lanseringen på et VIP-arrangement 10. oktober samtidig med avdukingen av neste generasjon AMADA VENTIS laser. Arrangementet finner sted på AMADA SCANDINAVIAs svenske tekniske senter i Alingsås med temaet "Future Technology" med et omfattende utvalg av det nyeste Amada-utstyret.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Amada Norway AS

Myrveien 12
1430 Ås
Norge
Amada Norway AS

Send til en kollega

0.062