23948sdkhjf

Skandinavias største utvalg av belger

| Medlemsnyhet | Bedrift Betech

På messene OTD (Stavanger) og HI (Herning) presenterer Betech en ny nettbutikk som tilbyr Skandinavias største nettutvalg av belger til maskinindustri, transport og automasjon.

NETTBUTIKKENS ADRESSE er betech.shop, og den inneholder opptil 1 000 varianter av gummiskivebelger, sylindriske foldebelger, koniske foldebelger og belger med én fold (mansjetter).

BELGER BRUKES TIL å beskytte maskindeler der det er viktig å holde rusk og fremmedlegemer ute av mekaniske systemer – og til å beskytte operatører og andre personer som ferdes i nærheten av bevegelige maskindeler.

VI HAR UTVIDET det velkjente standardutvalget av belger fra Betech – og nå er det også tilgjengelig på nettet. Begge deler er en god nyhet for verksteder og virksomheter som bruker én eller flere belgvarianter og foretrekker standarddimensjoner til konkurransedyktige priser. På betech.shop får brukeren hjelp fra en smart produktvelger, og det er enkelt å legge inn gjenbestillinger fra brukerens konto.

KUNDER I HELE SKANDINAVIA og Østersjøregionen kan bruke betech.shop som støtter fire språk: Dansk, svensk, norsk og engelsk.

PÅ MESSENE HI-19 (stand 9630, hal M) og OTD-19 (stand 2004, hal B) demonstrerer vi betech.shop på stand M9630, der besøkende kan få messerabatt til nettbutikken som gjelder for hele oktober måned.

BETECH er spesialist på pakninger, gummitetninger og funksjonelle, polymerbaserte produkter. Belger tilhører sistnevnte kategori og med den nye nettløsningen på betech.shop styrkes virksomhetens sterke markedsposisjon.

Mer informasjon om betech.shop og produktene: Product Manager Brian Anker Krøll, tlf. +45 44858114, bak@betech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Betech

Skvadronveien 25
4050 Sola
Norge
Betech

Bilder & videoer

Belger i nettbutikken til maskinindustri, transport og automasjonRåd og veiledning om belger til maskinbeskyttelse (Product Manager Brian Anker Krøll)

Send til en kollega

0.099