23948sdkhjf

Velkjente JESSEY Dreiebenker på EMO

| Medlemsnyhet | Bedrift ABC-Maskin AS

Behov for ny dreiebenk? JESSEY har utvalget, og tilbyr dreiebenker med CNC-, ENC- og ny enkel Drag & Drop-styring, i tillegg til de tradisjonelle manuelle dreiebenkene.

ABC-Maskin AS representerer JESSEY i Norge, hvor det er levert mer enn 100 JESSEY-benker. JESSSEY dreiebenker er enkle i bruk samtidig som nøyaktigheten opprettholdes. Velger du JESSEY får best kombinasjon av pris og kvalitet!

Produsenten bak JESSEY er Jesco Machinery Ltd. En svært erfaren og anerkjent produsent som spesialiserer seg innen høypresisjons-dreiebenker, Teach-in dreiebenker og skråstilt CNC-dreiebenker. JESCO ble etablert i 1990 ved å omorganisere selskapet som het “Da Shin”, hvilket hadde mer enn 20 års historie bak seg. Basert på 30 års erfaring og Jesco's kontinuerlige forbedring og utvikling, kan de nå levere 70 sett dreiebenker i måneden, har 50 ansatte i et 30.000 ft2 stort verksted. Jesco's høyytelse- og høykvalitetsmaskiner har stor suksess og vinner salg fra hele verden, spesielt U.S.A. og EU-land, samt Norge. ABC-Maskin og Jesco er temmelig sikre på at disse høykvalitets-maskinene også vil være vellykket for deg.

Se JESSEY-dreiebenkene på EMO. STAND C40, HALL 26. Velkommen! 

Møt ABC-Maskin ASEMO Hannover 2019 ved stand C40 i Hall 26.

Se mer om messen

Medlemsnyhet

Bedrift
ABC-Maskin AS

Rødmyrlia 6
3735 Skien
Norge
ABC-Maskin AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.11