23948sdkhjf

Besøk Allinvent AS på Euro Expo i Ålesund

| Medlemsnyhet | Bedrift Allinvent AS

Jørpeland-bedriften Allinvent deltar på Euro Expo i Ålesund 11-12 september. Der skal de vise fram sin nye og spennende robot.

Allinvent AS ønsker besøkende av Euro Expo i Ålesund velkommen til deres stand for en demonstrasjon av deres nye personlige robot fra Kinova.

En personlig robot gjør det mulig for en person å automatisere den repeterende og rutinepregede delen i hjemmet eller arbeidslivet, som da gjør personen mer produktiv.

 I motsetning til industrirobot, er Kinova roboter designet slik at du ikke trenger å være spesialist for å kontrollere og programmere dem. 

Personlige roboter har store muligheter til å brukes innen utdanning, industri, forskning, samt i helsesektoren og innenfor hjelpemiddelteknologi.

Allinvent representerer også Nipper AGV i Norden, en effektiv robot som enkelt transporterer paller/varer i fabrikklokaler. Med full sikkerhet opererer Nipper i et bemannet arbeidsmiljø. Nipper oppfyller de strengeste sikkerhetskravene. Bruk av Nipper øker sikkerheten, sparer kostnader og forhindrer skader og ulykker.

Nipper er en samarbeidende og intelligent maskin for automatisk palletransport, laget av mennesker for å jobbe med mennesker. Nipper bruker eksisterende strukturer og konturer som referanse for lokalisering og navigering. Dette betyr at tilleggsinfrastruktur ikke er nødvendig, og gir en kort installasjonstid. Nipper kan på en enkel måte integreres inn mot eksisterende utstyr som robot, strekkfilmmaskin, pallemagasin etc.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Allinvent AS

Stålverksvegen 51
4100 JØRPELAND
Norge
Allinvent AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.063