23948sdkhjf

RS Components introduserer profesjonelt termokamera i lommestørrelse fra Fluke

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

PTi120-termokameraet er ideell til vedlikeholdsteknikere og har praktiske funksjoner som hjelper med å opprettholde utstyrets driftstid

LONDON, Storbritannia, 6. august 2019RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc (LSE: ECM), lagerfører nå det nyeste termokameraet fra Fluke. Det er produsentens første enhet som får plass i lommen og er beregnet på bruk til feilsøking og forebyggende vedlikehold innen en rekke industrisektorer.

Den kompakte størrelsen på 8,9 x 12,7 x 2,5 cm og en vekt på 233g gjør at kameraet er lett å bære med seg. Vedlikeholdsteknikere kan raskt og enkelt utføre infrarøde inspeksjoner og ta raske temperaturskanninger på elektrisk utstyr, maskiner og spesifikke pumper og motorer, noe som bidrar effektivt til å minimere nedetid for utstyret.

Enheten er fult radiometrisk, har en IR-oppløsning på 120 x 90 piksler og en 3,5-tommers LCD-berøringsskjermen samt IR-Fusion teknologi. Denne funksjonen gjør det mulig for automatisk og simultan opptak av synlig-lys-bilder og infrarøde bilder. Brukeren kan blande resultatet hele veien fra bare synlig lys til bare infrarødt ved å dra fingeren over skjermen, slik at det blir enkelt å lokalisere problemområder.

PTi120-kameraet er svært solid og leveres i et IP54-sertifisert hus, noe som betyr at det er motstandsdyktig mot inntrengning av støv og vann og tåler et fall på opptil 1 m. Andre nøkkelfunksjoner omfatter: synsfelt på 50°(H) x 38°(V), temperaturmålingsområde fra –20 til 150 °C, nøyaktighet på ± 2 °C og batterilevetid på mer enn to timer.

Når det brukes sammen med Flukes Connect Desktop-programvare og Asset Tagging-funksjonalitet, kan brukerne også skanne utstyrets strek- eller QR-kode, noe som gjør det mulig å lagre IR-bilder sammen med dato/tidspunkt-informasjon i forhåndsdefinerte mapper. Dataene kan overføres via WiFi eller USB.

Fluke PTi120 leveres med en USB-kabel for lading og dataoverføring, en myk transportveske og justerbar rem. Fluke Connect Desktop-programvaren og brukerhåndboken kan lastes ned gratis fra nett.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.078