23948sdkhjf

Nye EXLUX-lamper med optimert lysutbytte

| Medlemsnyhet | Bedrift R. Stahl Tranberg AS

Eksperten innen eksplosjonsbeskyttelse R. STAHL presenterer den nye generasjonen EXLUX-linjelamper for bruk i hele verden i sone 1/21 og 2/22.

Waldenburg – Eksperten innen eksplosjonsbeskyttelse R. STAHL presenterer den nye generasjonen EXLUX-linjelamper for bruk i hele verden i sone 1/21 og 2/22. Modellene i serien 6002/4 er utstyrt med den nyeste LED-tekologien og overbeviser med optimert energieffektivitet og lang levetid.

Lysutbyttet på 115 lm/W med eller 145 lm/W uten diffusor kan skilte med enda bedre verdier enn den energibesparende forgjengeren. I tillegg har inngangseffekten til de to lampene, som fås i lengdene 700 mm og 1310 mm, blitt redusert nok en gang til 22 W og 42 W. Sammenlignet med vanlige lysstofflamper reduseres strømkostnadene med ca. 40 %.

Takket være den enhetlige konstruksjonen og funksjonaliteten forenkler de nye EXLUX-apparatene oppgraderingen av eksisterende belysningsanlegg og egner seg perfekt for bytte til moderne LED-teknologi med valgfri DALI-integrering. Den lange levetiden, som fortsatt gir 90 % av den opprinnelige lysmengden selv etter 100 000 driftstimer, sørger for høy pålitelig ved minimalt vedlikehold.

R. STAHL leverer den nye EXLUX-serien 6002/4 til generell belysning med fargen nøytralhvit som standard, men alternativt også med fargene varmhvit eller kaldhvit. I tillegg til disse variantene, som alle oppnår en fargegjengivelsesverdi på mer enn 80 CRI, kompletterer utførelser med gul farge tilbudet.

For å minimere blendingen ble lystettheten redusert med mer enn halvparten, sammenlignet med den første EXLUX-generasjonen. Den klassiske apparatdesignen er svært lett sammenlignet med lignende produkter på markedet. Med et slankt og flatt GRP-hus med IK10 er det svært robust og har beskyttelsesklasse IP66/67.

EXLUX-lampene i serien 6002/4 er sertifisert iht. ATEX og IECEx, kan brukes til belysning av flater og arbeidsområder både innendørs og utendørs, og tåler omgivelsestemperaturer fra -40 °C til +60 °C. Produsenten tilbyr ulike holdere som tilbehør i programmet sitt for fleksibel montering som tak-, henge- eller lyktestolpelamper.

Medlemsnyhet

Bedrift
R. Stahl Tranberg AS

Strandsvingen 6
4032 Stavanger
Norge
R. Stahl Tranberg AS

Send til en kollega

0.093