23948sdkhjf

Sov godt med de riktige metallfjærene i madrassen

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Det er lenge siden det var vanlig å sove på madrasser fylt med halm, og med revolusjonen og utviklingen har vi også fått senger med springfjærer i metall.

De nye springfjærene har sørget for en langt bedre sengekomfort enn hva man tidligere hadde, samtidig som det har skapt arbeidsplasser innenfor metallproduksjon. Selv om det ikke går med så altfor store mengde metall i hver seng, blir den totale mengden likevel betydelig. Dagens springfjærer utvikler seg også stadig, både til å bli mer miljøvennlige og for å gi sovende bedre komfort enn før. De aller fleste madrasser bruker springfjærer i metall, som bidrar til at de varer lengre før madrassen begynner å bli for myk. Man kan derimot justere fastheten på madrasser gjennom å legge inn flere eller færre fjærer, og gjennom å justere avstanden mellom dem. Med et stadig større fokus på miljøet finnes det også produsenter som produserer senger med springfjær av resirkulert metall. På denne måten kan man sove med en enda litt bedre samvittighet – om ønskelig.

Flere ulike typer senger
Det er ikke nødvendigvis enkelt å bestemme seg for seng, ettersom det finnes en rekke modeller å velge mellom. Sovbedre ved å velge en seng som passer for deg og dine behov gjennom å finne den perfekte sengemodellen. For ultimat komfort kan man velge en regulerbar seng som lar deg justere selv hvordan du ønsker madrassen skal ligge eller stå. For en standard seng, som også er blant de mest populære valgene, kan det anbefales å velge en kontinentalseng. Kontinentalsengen er noe høyere enn en vanlig dobbeltseng og vil gi deg følelsen av å sove på hotell hver natt du går inn på ditt eget soverom. En rammemadrass er et annet godt valg dersom man er på utkikk etter en god og rimelig seng. Alle typer kommer også både som enkeltseng og dobbeltseng.


Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.11