23948sdkhjf

Casestudie: TRIPLEXPUMPE stempelpumpe for amoniakk - Lionpak

| Medlemsnyhet | Bedrift James Walker Norge AS

Installasjonen av Lionpak® 2502 bokspakning i kombinasjon med PEEK back up-ringer, gjorde det mulig for kunden å stabilisere prosessen, forlenge levetiden betydelig og dermed løse en alvorlig og krevende situasjon i en stempelpumpe for amoniakk.

Kunde hadde gjennom lang tid søkt hjelp for situasjonen og fått mange råd på veien. Kunden hadde prøvd flere typer tetninger og opplevde kort levetid og høye kostnader. Det var i tillegg gjort mye arbeid med pumpa gjennom ombygginger og ettermontering av kjølesystem. Prøving av forskjellige pakningskvaliteter og tetningsarrangementer i pumpa, hadde ikke ført til akseptabel drift. Driftforholdene i pumpa gjorde stort sett kort prosess med driftsstans til følge. Det gav i tillegg en stor risiko for alvorlig helse og miljø problem. 

Våre ingeniører fikk så saken til gjennomsyn og med sin ekspertise gav de råd og anbefaling på pakningskvalitet.. Lionpak 2502 har i applikasjonen vist utmerket mekanisk styrke, gode resistens egenskaper, og friksjonsegenskaper som bidrar til god temperaturkontroll i pumpa. Gode råd om pakningskvalitet fra James Walkers ingeniører har gitt et svært god resultat og et forutsigbart driftsintervall.  Miljøet rundt pumpa er godt og vedlikeholdskostnadene er radikalt minimert.

For ordens skyld kan det nevnes at Lionpak 2502 er flettet rundt en kjerne av PTFE, hvor flettingen er i materialene PTFE/ grafitt med fortsterkede armidhjørner.

Se vedlagt Casestudie på PDF for mer detaljer


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
James Walker Norge AS

Østmarkveien 27
0687 OSLO
Norge
James Walker Norge AS

Send til en kollega

0.078