23948sdkhjf

Nippon Gases på AquaNor 20.-23. august

| Medlemsnyhet | Bedrift Nippon Gases Norge AS

Nippon Gases deltar på AquaNor for første gang siden nye, japanske eier overtok i februar 2019. På standen vil Nippon Gases presentere sitt helhetlige tilbud til havbruksnæringen. Ta turen innom stand A-154 for å se gassløsninger til din bransje.

God fiskevelferd og sikret kvalitet frem til kunden

Nippon Gases Norge, tidligere Praxair Norge, leverer gass og gassløsninger til det meste innen havbruk, fra klekkeri til pakking og transport til kunde. Vår ambisjon er å øke kundens produktivitet og samtidig opprettholde fiskevelferden. På Aqua Nor stand A-154 vil vi særlig løfte frem to ulike løsninger til havbruksnæringen. Nedsenkbare Sub50 gir retningsbestemt oksygenering i sjøvann hvor det er krav om høy kapasitet og effektiv innløsning av oksygen i ønsket område. Den er lettanvendelig og du er velkommen for å ta en titt på den komplette løsningen på standen. I tillegg kan man lære mer om flyfrakt av fisk med Nippon Gases miljøvennlige SuperGreen-teknologi, hvor man benytter tørris for å redusere vekten og sikrer kvaliteten på fisken helt fram til forbruker.

Viktig næring

Havbruksnæringen er et viktig satsningsområde for Nippon Gases, både her i Norge og selskapets øvrige markeder i Europa og resten av verden. "Signalene fra våre nye japanske eiere i Taiyo Nippon Sanso Corp. er at de ser positivt på de store mulighetene innen havbruksnæringen og vi ser frem til spennende samarbeid for videre utvikling av innovative løsninger", sier Stig Are Karlsen, Head of Market Development i Nippon Gases.

Nye investeringer skal sikre leveranser i nord

I mars annonserte Nippon Gases en investering på 200 millioner kroner i en ny luftgassfabrikk i Malm i Nord-Trøndelag. Fabrikken blir viktig fremover for å sikre gassleveranser til kunder i vekst fra Midt-Norge og nordover. Grunnarbeid og fundamentering er allerede i gang og fabrikken ligger i rute til å levere i andre halvdel av 2020.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nippon Gases Norge AS

PB 23 Haugenstua
0915 Oslo
Norge
Nippon Gases Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062