23948sdkhjf

Åpner sveisesenter på Alnabru

| Medlemsnyhet | Bedrift TESS as

- Fremtiden innebærer heller mer enn mindre sveis, sier Erik Jølberg. Automatisering og digitalisering gjør det like rimelig å sveise i Norge som å sende jobben utenlands.

TESS satser i sveisemarkedet og forsterker flere av sine serviceverksteder for å bli kraftsentre for sveis.  28. august åpner Stein Lier-Hansen, administrerende direktør for Norsk Industri, kraftsenteret for sveis på Alnabru.

Ved servicesenteret på TESS Alnabru denne dagen blir det presentasjoner av det nyeste innen materialteknologi, sveising, robotisering, automatisering, standarder og krav. I tillegg blir det korte foredrag om ekspertise og samarbeid, materialteknologi, bransjestandarder og krav, sertifiseringer og HMS og nye karv til arbeidsatmosfæren. Det blir også anledning til å prøve å sveise selv ved bruk av en sveisesimulator.

Representanter fra Kemppi, ESAB, Saint-Gobain, Elga, Kobelco Welding, Voestalpine, Fronius, EIVA SAFEX, JD Sveiseservice, Wangen Sveis og selvsagt sveiseavdelingen i TESS er tilstede.

TESS etablerer nå kraftsentre for sveis over hele landet og tydeliggjør profileringen av de servicesentrene som allerede har et basisutvalg av sveiseprodukter og -tjenester. Kraftsentrene er ytterligere forsterket med opplæringstjenester, automatisering og roboter, service, reparasjoner etc. De hel- og deleide firmaene JD Sveiseservice, EIVA SAFEX og Wangen Sveis er med på å forsterke TESS sveisesatsing.

TESS ønsker media velkommen denne dagen.

Kontaktperson:

Erik Chapman, segmentsdirektør sveis, 415 51 253, erik.chapman@tess.no

Anette Hansen, kommunikasjonsdirektør, 975 15 708, anette.hansen@tess.no


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
TESS as

Industrigata 8
3414 Lierstranda
Norge
TESS as

Send til en kollega

0.065