23948sdkhjf

RS Components får utmerkelse av TDK-Lambdas

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

RS utnevnes til «High Service Level Distributor» i 2019 takket være det omfattende utvalget av strømforsyninger fra TDK-Lambda

LONDON, Storbritannia, 18. juli 2019RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc (LSE: ECM), kunngjorde i dag at de har mottatt utmerkelsen «High Service Level Distributor of the Year» 2019 fra TDK-Lambda, en del av TDK-konsernet og Storbritannias største utvikler og produsent av standard og konfigurerbare AC/DC- og DC/DC-strømforsyninger.

RS har styrket produktporteføljen sin det siste året ved å betydelig utvide tilbudet av TDK-Lambda-strømforsyninger. Som et resultat tilbyr RS nå mer enn 1 000 lagerførte TDK-Lambda-enheter, inkludert noen svært populære integrerte, automatisk vekslende strømforsyninger (SMPS) og isolerte DC/DC-omformere. Noen av de siste produktene lagt til i RS' TDK-Lambda-utvalg inkluderer:

  • QS-serien av AC/DC-strømforsyninger med enkelt uttak, godkjente i henhold til medisinske og industrielle sikkerhetsstandarder.
  • CUS150M-serien av AC/DC-strømforsyninger, som kan brukes i omgivelsestemperaturer på opptil 80 °C uten behov for ekstra luftkjøling.
  • CUS1500M-serien 1500 W høyeffekts AC/DC-strømforsyninger, utviklet for bruk sammen med medisinsk og vitenskapelig utstyr som må være stillegående for å opprettholde pasienter og brukeres komfort.

"Vi er svært imponerte over det RS har gjort, og vi er svært fornøyde med det brede utvalget av produktene våre de har på lager", sa Lyonel Eveno, Distribusjonsansvarlig for Europa hos TDK-Lambda. "De fortjener virkelig denne prisen, og vi gleder oss til å utvikle et stadig mer givende samarbeid med dem".

"Denne prisen er et resultat av et blomstrende og svært nært samarbeid med TDK-Lambda", sa Kristian Olsson, visepresident innenfor automasjon og kontroll hos RS. "Vi har utvidet porteføljen vår vesentlig med avanserte strømenheter som oppfyller alle krav og har mange av fordelene, som kunder innen industriell automasjon og styring er på jakt etter. I tillegg er de velegnet innen mange andre bruksområder, blant annet medisinske".

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.063