23948sdkhjf

Wictus robotiserer industrien.

| Medlemsnyhet | Bedrift Wictus AS

Wictus, som holder hovedkontor i teknologibyen Kongsberg, skal robotisere industrielle CNC-maskiner.

Wictus ,som er kjent for sitt service og vedlikehold program, samt deleleverandør leverer også robotløsninger til verkstedindustrien. Først å fremst snakker vi her om Xcelerate systemet som blir produsert av Cellro i Nederland.

Xcelerate robotene har løftekapasitet på 10, 20 og 35kg med et "skuffesystem" hvor alt av deler som skal bearbeides hentes fra.

Steffan Finnebråten, som er salgsingeniør i Wictus, forklarer at Xcelerate tar ikke over 100% av jobben til en CNC operatør, men den gjør store deler av de tyngste statiske inn og utlossing, samt kan jobbe 24/7 også i helger. Den blir ikke syk og trenger ikke ferie. Den kan stoppes ved dårlige tider og settes igang fort ved gode tider. Xcelerate kan integreres i allerede installerte maskiner, evt selges inn i nye prosjekter. Den kan flyttes fra en maskin til en annen.

Wictus har ca 20 ingeniører og teknikere stasjonert stort sett over hele Norges sørlige del, fra Trondheim og ned til Kristiandsand. Wictus bistår i prosjektplanleggingsfasen til gjennomført installasjon og start produksjon.

Xcelerate betaler seg i løpet av +/-1,5år i følge Cellro sine erfaringer.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Wictus AS

Baneveien 32
3612 KONGSBERG
Norge
Wictus AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.073