23948sdkhjf

Powertrain – Et nisje-firma som strekker seg langt

| Medlemsnyhet | Bedrift Powertrain Europe AS

Vi skaper ikke problemer, men løser dem! Dette gjør oss til en unik bedrift som er stolte av faget vårt, og faget vårt er mellomaksler.

I Powertrain har vi alltid hatt kundens behov i fokus. Vi skaper ikke problemer, men løser dem!
I 25 år har vi gang på gang strukket oss langt for å levere skreddersydde løsninger tilpasset den enkelte kunde. Vi produserer spesialløsninger etter ønske og gjør det de fleste andre ikke vil eller kan.

Verden blir mindre og mindre. Nå kan man bestille nesten hva som helst fra hvor som helst og ofte til en billig penge, men får du alltid kvalitet og service?
Dette gjør at det blir færre og færre nisje-firmaer som oss. Firmaer som virkelig kan faget og bryr seg om resultatet. Vi tar ikke bare varen ut av hylla og selger den. Vi tilpasser og gjør det du ønsker. Dette gjør oss til en unik bedrift som er stolte av faget vårt, og faget vårt er mellomaksler.

Om du har en bil, varebil, båt, maskin eller et kraftuttak kan vi helt sikkert hjelpe deg med mellomakselen.
Vi har garantier og kan raskt rette eventuelle feil eller mangler. Vi har stort eget lager som sørger for raske leveringer. Vi tar på oss hastejobber når det virkelig gjelder. Dette er Powertrain. Vi kan mellomaksler!

Ta kontakt med oss i dag så hjelper vi deg

Lik oss på Facebook


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Powertrain Europe AS

Industriveien 26
2020 Skedsmokorset
Norge
Powertrain Europe AS

Bilder & videoer

ReparasjonLager

Send til en kollega

0.078