23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Stor fremgang i Lesjøfors Kina

Lesjøfors i Kina har jobbet hardt i mange år for å bli en førsteklasses leverandør til bilindustrien. Det målrettede arbeidet har gitt resultater og har også fått positive kvalitetseffekter for alle kundesegmenter.

Det mest synlige beviset for utviklingen av Lesjøfors kinesiske selskaper er på fabrikkgulvet, som nå har en full internasjonal standard. Et godt tegn på kvalitet er de mange kundene og besøkende som har hatt svært positive vurderinger å gi etter sine besøk.

Utstyrt for fremtiden
Lesjøfors Kina har gjort flere investeringer i utstyr for å forbedre miljøet og sikkerheten, for eksempel ved ballbombing og håndtering av støv, avgasser og avløpsvann. Lesjøfors eierfirma Beijer Alma krever at alle selskaper i konsernet opprettholder høye internasjonale standarder på dette området.
- Det føles godt at vi ikke bare lever opp til minimumskrav, men er nå godt rustet til enda vanskeligere miljø- og sikkerhetskrav i fremtiden, sier Mikael Andersson, leder av Lesjøfors Kina.

Store investeringer i produksjonsutstyr
Selskapet har også forbedret sin produktivitet og konkurranseevne på flere måter. Et fortellende eksempel er utvidelsen av produktfloraen som nå inneholder fjærer med tråddiametre på opptil 8 millimeter, noe som førte til oppdateringer i flere prosesser som stressglødning, ballbombing og sliping.

- Vi har også gjort betydelige investeringer i fullt automatiserte maskiner for sortering, pakking og montering av fjærer, stansede deler og bøsninger. De fleste maskiner har kamerasystemer og strømmålinger som gir et helt kontrollert produkt basert på etablerte kriterier. Ved å være i stand til å kontrollere alle trinnene i prosessen og garantere feilfrie produkter, kan kunden umiddelbart ta detaljene i sine egne helautomatiske samleprosesser, sier Mikael Andersson.

Lesjøfors AS
Professor Birkelandsvei 24 A
1081 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO968703439

Kontaktperson

JER
Jan Erik Resch-Knudsen
Daglig leder
+47 915 61 488 jan.resch-knudsen@lesjoforsab.com

Send til en kollega

0.031