23948sdkhjf

Hygienisk, nøyaktig og robust trykksensor - JUMO TAROS S46 H

| Medlemsnyhet | Bedrift Jumo AS

Trykksensor for næringsmiddelindustrien, CIP- og SIP-applikasjoner, sterilisatorer og autoklaver, samt for hygieniske trykkmålingsapplikasjoner.

Tryksensoren sikrer også maksimal pålitelighet i farmasøytiske, medisinske og bioteknologiske næringer. Beskyttelsesklasser fra IP65 til IP69 muliggjør bruk i alle områder, uavhengig av miljøpåvirkning.

Bruken av FDA-kompatible materialer og hygieniske prosessforbindelser (klemme, VARIVENT, JUMO PEKA) sikrer deg høy pålitelighet og gjør det enkelt med renhold.

Standard måleområder for JUMO TAROS S46 H er mellom 0 og 100 bar. En autoklavversjon er tilgjengelig for spesielle applikasjoner. Gjennomsnittstemperaturen kan variere mellom -40 og +125 ° C. Opptil 1 time per dag kan gjennomsnittstemperaturen til og med være 140 ° C, som er ideell for CIP- og SIP-applikasjoner. Den totale nøyaktigheten ved 20 ° C er høyest 0,25% av måleområdet.

Nullpunktkorrigeringen kan enkelt utføres med en magnet (f.eks. Etter autoklavprosessen). På denne måten gir tryksensoren pålitelige målinger også over lengre perioder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Jumo AS

Storgata 4 A
1767 Halden
Norge
Jumo AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078