23948sdkhjf

Kapasitet – har du nok? Hosta Industries' kapasitet har blitt større...

| Medlemsnyhet | Bedrift Hosta Industries A/S

Kapasitet kan måles på flere måter! Både i forhold til volum, men også innenfor kompetanse – både i form av kunnskap og teknologi. Hosta Industries har rustet opp på alle fronter ....

Raskere levering av laserskårne plater
Utvidet kapasitet i platelaseravdelingen vår gir kortere gjennomløpstid. Etter en periode med bare tre lasere i drift på grunn av installasjon av ny laser samt nytt høylager, har vi opplevd en kortvarig flaskehals i produksjonen. Nå er den nye fiberlaseren vår imidlertid i full drift, noe som gir en kapasitet på fem platelasere, og to av disse forsynes lynraskt med platemateriale fra det nye Antil høylager. Høylageret gir samtidig nye muligheter for ubemannet kjøring, og derfor kan vi faktisk kjøre døgndrift på alle hverdager. Derfor kan vi nå tilby platelaserskjæring med leveringstider på 5–7 virkedager, avhengig av materialtype og ordrestørrelse. Les mer her

Enda sterkere på sveising - EN1090-sertifisering føyes til porteføljen
I begynnelsen av 2019 fikk vi EN1090 EXC-2-sertifiseringen vår i hus. Sertifiseringen er en naturlig forlengelse av måten vi arbeider med kvalitet på, og gir oss nye muligheter for å tilby produksjon av emner til bærende konstruksjoner.
Sveising har alltid vært et nøkkelområde for oss, og kompetansemessig favner vi bredt innenfor blant annet svartstål, rustfritt og aluminium samt automatisering av produksjoner i våre to sveiseroboter. Med den nye sertifiseringen kan vi kombinere CE-merkingen av stål med vår eksisterende erfaring og dermed tilby et bredere spekter av tjenester til kundene våre.

Når vi skal heve kompetansen ....
Når vi gir kundene råd om sveising, er det avgjørende at vi sitter inne med den nyeste kunnskapen innenfor området. For å heve kompetansen til selgerne, ordrebehandlerne og prosjektlederne våre innenfor sveising, har vi hatt fornøyelsen av å bruke Tibnors kompetanse på dette feltet. Det skjedde på et miniseminar om sveising og den virkningen det har på stålet. En spennende dag som ga grunnlag for enda bedre sparring med kundene.

Rørbøying som tjeneste
Vi har i år kommet i gang med et komplementerende forretningsområde, nemlig rørbøying. Vi ser rørbøying som et naturlig supplement til vår allerede brede palett. De første oppdragene er levert, og vi er i gang med de neste kundeprosjektene. Vi er nysgjerrige på prosessen, og kan allerede se synergien mellom rørlaserskjæring, rørbøying og andre prosesser. For kundene våre er det en fordel at vi kan ivareta en så stor del av verdikjeden som mulig, ettersom det minimerer håndteringen og overleveringen mellom ulike leverandører og dermed forkorter gjennomløpstiden.
Resten av 2019 kommer til å gå med til å bli klokere på rørbøyerens muligheter, og til å sette i gang flere nye kundeprosjekter. Kanskje det kommer til å være ditt?

Vi står veldig gjerne til rådighet for en prat om mulig samarbeid – både med nye og eksisterende kunder samt leverandører. Kanskje vi kan hjelpe deg med prosessen din, eller kanskje du kan gjøre oss klokere på et nytt område. Du finner kontaktpersoner på hjemmesiden vår

Vi holder feriestengt i uke 29, 30 og 31, men står klare til å motta henvendelser fra dere igjen 5. august.

Vi ønsker alle en riktig god sommer!


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hosta Industries A/S

Gørtlervej 1
9320 Hjallerup
Danmark
Hosta Industries A/S

Send til en kollega

0.078