23948sdkhjf

RS Components lanserer en serie kompakte industrielle kontakter for høy overføringshastighet

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Kompakte og solide kontakter for dataoverføring med plassbesparelser på opptil 75 % sammenlignet med RJ45-løsninger

LONDON, Storbritannia, 6. juni 2019RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc (LSE: ECM), har lansert en svært solid kontaktserie for industrielle bruksområder. ix Industrial™-serien fra Hirose Electric oppfyller alle krav for plassbesparelse og takler signaloverføringshastigheter på opptil 10 gigabit/sek.

ix Industrial™-serien er egnet for bruk innen en rekke industrielle bruksområder, bl.a. fabrikkautomasjon, industrirobotikk, servoforsterkere og PLS-enheter. I tillegg til å kunne bidra med plassbesparing på opptil 75 % sammenlignet med tradisjonelle RJ45-løsninger, støtter den nye Hirose-serien CAT5e- (1-Gbps) og CAT6A-kabling (10-Gbps) og har i tillegg ypperlig EMI-skjerming og ESD-vern.

Serien overholder alle kravene i IEC PAS 61076-3-124-standarden som gjør det mulig å kode kontakten for Ethernet- og ikke-Ethernet-enheter for å unngå sammenblanding. De elektriske egenskapene inkluderer: merkestrøm på 1,5 A for alle ti kontaktene med 3 A kapasitet på fire av tilkoblingene, merkespenning på 50 V, 5000 koblingssykluser samt et driftstemperaturområde fra –40 til 85 °C.

Kontaktuttaket kan kobles på kretskort med en delingsavstand på bare 10 mm, noe som gjør at du kan få plass til flere kontakter side om side. Kontakten er konstruert som en komplett enhet bestående av et skjermet hus, klikkfeste for kontaktet noe som gir en sikker forbindelse og loddetilkoblinger for signaltilkoblinger. Kontakten kan monteres direkte på kretskortet via hull-monterte loddebein på huset for bedre tilkobling.

Hirose ix Industrial-kontaktserien leveres nå fra RS i EMEA-regionen.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.063