23948sdkhjf

RS Components lanserer en ny serie DC-DC omformermoduler med høy effekttetthet

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

De nye, høyeffektive omformerne finnes med hybrid digital PMBus™-teknologi og analog teknologi, og er utviklet for bruk i trange steder

LONDON, Storbritannia, 30. mai 2019RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc (LSE: ECM), har lansert en ny familie av høyeffektive DC-DC moduler fra Renesas Electronics som nå er tilgjengelig på lager. Serien utmerker seg med at den forenkler konstruksjonen av komplekse strømforsyninger til elektronikkbruk gjennom å minske antall eksterne komponenter som kreves og derfor sparer plass på kretskortet.

Alle moduler i familien har samme konfigurasjon når det kommer til tilkoblinger, noe som gir utvikleren stor valgmulighet når det kommer til utspenning og effektprestasjon, uten å måtte benytte seg av andre kretskortkonstruksjoner.

Det primære bruksområdet for modulene omfatter måling av FPGA-, DSP-, ASIC- og minneenheter brukt i servere, lagring, optiske nettverk, telekommunikasjon samt et bredt spekter av plassbegrensede industrielle bruksområder.

De nye DC-DC omformermodulene ISL8210M-/12M/80M-/82M som produseres av Renesas Electronics, er synkrone, step-down enheter som kan levere utspenning på 0,5 til 5 V DC, avhengig av utførelsen, med en inngangsspenning på 4,5 til 16,5 V DC med kontinuerlig strøm på 10 eller 15 A.

ISL82xxM-familien leveres nå i EMEA- og APAC-regionene.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.094