23948sdkhjf

RS Components introduserer ny og svært rimelig PoE-tester fra Fluke Networks

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Ny MicroScanner PoE gjør det mulig for montører og teknikere å teste om det er tilstrekkelig strøm i nettverket for PoE-enheter

LONDON i Storbritannia, 22. mai 2019 – RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc (LSE: ECM), en global leverandør av industrielle og elektroniske produkter og løsninger i flere kanaler, har i dag annonsert at de begynner å sende ut MicroScanner PoE fra Fluke Networks, en verdensleder innen feilsøkingsverktøy til bruk ved installering og vedlikehold av kritisk nettverkskabelinfrastruktur.

Den nye, rimelige MicroScanner PoE-testeren omfatter et komplett sett med for vedlikeholdsmekanikere og teknikere, noe som muliggjør rask installering og feilsøking av PoE-enheter (Power-over-Ethernet). PoE-teknologi kan medføre mange fordeler innen kostnader, effektivitet og fleksibilitet samt at den gjør det mulig å installere en rekke nettverkstilkoblede enheter, slik som kameraer og skjermer.

MicroScanner PoE kontrollerer og feilsøker ganske enkelt Ethernet-kablene og angir hvor mye strøm som er tilgjengelig. Slik kan teknikerne enkelt finne ut om det er tilstrekkelig strøm til å koble nye PoE-enheter til et nettverk.

Det største problemet for teknikere i dag er at det ikke finnes én enhetlig standard for PoE i dag. I stedet finnes det en rekke forskjellige "standardiserte" implementeringer. Derfor er det ofte, selv for svært erfarne teknikere, å vite hvorvidt enkelte enheter vil fungere sammen. Dette har ført til at Ethernet Alliance har lansert et sertifiseringsprogram for å løse dette problemet – strømnivåer og krav angis på en skal fra null til åtte, dette indikerer mengden strøm forbrukt eller påkrevd.

MicroScanner PoE benytter denne tilnærmingen når den kobles til en PoE-nettverkssvitsj og vil angi det maksimale strømnivået rapportert av svitsjen i henhold til Ethernet Alliance-merkingen, noe som gjør det lettere for teknikere å finne ut om svitsjen og enheten er kompatible..

Testeren muliggjør kabeltrådkartlegging og kan indikere avstand til feil, slik at det går raskt å finne en feil mi kablingen. Når den kobles til en strømførende svitsjport, angir testeren hastigheten til porten opptil 10 Gbps, noe som spesielt er praktisk ved feilsøking av trege koblingspunkter.

MicroScanner PoE fra Fluke Networks er nå tilgjengelig fra RS i Europa, Afrika, Asia og Oseania.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.094