23948sdkhjf

RS Components introduserer ny og svært rimelig PoE-tester fra Fluke Networks

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Med den nye MicroScanner PoE kan montører og vedlikeholdsteknikere teste og kontrollere om svitsjer kan levere tilstrekkelig strøm til PoE-enheter

LONDON, Storbritannia, 22. mai 2019RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc (LSE: ECM), har i dag annonsert at MicroScanner PoE fra Fluke Networks nå kan leveres fra lager. MicroScanner PoE-testeren omfatter et komplett sett som muliggjør installering og feilsøking av PoE-enheter (Power-over-Ethernet).

MicroScanner PoE kontrollerer og feilsøker ganske enkelt Ethernet-kablene og angir hvor mye strøm som er tilgjengelig. Dette gjør det enkelt for teknikerne å finne ut om det er tilstrekkelig strøm til å koble ytterligere PoE-enheter til et nettverk.

Et stort problem for teknikere i dag er at det ikke finnes én enhetlig standard for PoE i dag. I stedet finnes det en rekke forskjellige "standardiserte" implementeringer. Derfor er det ofte, selv for svært erfarne teknikere, vanskelig å vite hvorvidt enkelte enheter vil fungere sammen.

Dette har ført til at Ethernet Alliance har lansert et sertifiseringsprogram for å løse dette problemet – strømnivåer og krav angis på en skala fra null til åtte, noe som indikerer mengden strøm forbrukt eller tilgjengelig.

MicroScanner PoE benytter denne metoden når den kobles til en PoE-nettverkssvitsj og vil angi det maksimale strømnivået rapportert av svitsjen i henhold til Ethernet Alliance-merkingen, noe som gjør det lettere for teknikere å finne ut om svitsjen og enheten er kompatible.

Med testeren kan du kartlegge kablingen og den kan indikere avstand til feil, slik at det går raskt å finne en feil med kablingen. Når den kobles til en strømførende svitsjport, angir testeren hastigheten til porten opptil 10 Gbps, noe som spesielt er praktisk ved feilsøking av trege tilkoblingspunkter.

 MicroScanner PoE fra Fluke Networks er nå tilgjengelig fra RS i Europa, Afrika, Asia og Oseania.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.078