23948sdkhjf

RS Components lanserer USB- og AV-kabler fra RS PRO

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Et omfattende utvalg som retter seg mot IT- og vedlikeholdsteknikere.

LONDON, Storbritannia, 7. mai 2019 – RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc (LSE: ECM), en global leverandør av industrielle og elektroniske produkter og løsninger, introduserer et bredt utvalg lyd/bilde- (AV) og datakabler under sitt eget varemerke, RS PRO. Serien inkluderer HDMI, USB og diverse andre AV-kabler.

I RS PRO-utvalget inkluderer en omfattende serie med høyhastighets HDMI-kabler, som støtter 4K UHD-oppløsning og leveres også med innebygd Ethernet-kanal og støtte for ARC (audio return channel) og 3D-visning. En viktig funksjon ved kablene er de gullbelagte kontaktene, som gir en finish av høyere kvalitet samt korrosjonsbestandige egenskaper.

Serien omfatter alle typer USB-kontakter, for eksempel type-A, type-B, type-C, mini og mikro. Dessuten inngår kabler for USB-til-Lightning (Apple enheter).

RS PRO-utvalget omfatter et stort utvalg kabler med alternative signalformater, utformet for å koble kilder til skjermer, inkludert VGA/SVGA, DVI, DisplayPort og mini-DisplayPort samt en serie KVM-kabler (tastatur/video/datamus) for tilkobling til datamaskiner.

Alle HDMI-, USB- og AV-kablene er tilgjengelige fra RS i en rekke farger og lengder. I tillegg har utvalget en serie seriell- og parallellkabler for eldre bruksområder, der du kan få diverse kontakter, inkludert 25-polet og 9-polet kontakter.

RS PRO-kabelutvalget er klare for utsending i Europa, Afrika, Asia og Oseania og har svært konkurransedyktige priser. De leveres med RS PRO-godkjenningsmerket, som viser at de har gjennomgått omfattende tester for å oppfylle selv de mest krevende bransjestandardene.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.078