23948sdkhjf

Gjester sover bedre i nye senger

| Medlemsnyhet | Bedrift Nordiske Innholdsmarkedsføring

Har du tenkt deg på hotell med det første?

Det er en revolusjon på gang i hotellbransjen. Hoteller går mer og mer over til å bruke metallrammer i sengene sine. Metallrammer er både mer renslig, veier mindre og har lenger holdbarhet. Dette er godt nytt for metallurgindustrien også, som produserer store mengder metall hvert år. Nå er det bare å sette i gang!

Ser du etter en seng med metallramme, se mer på hjemmesiden bedrenaetter.no.

For du skal vite at dersom hotellbransjen nå går over til andre materialer, så vil det bli gode priser også på senger med treramme. Det er en vinn-vinn situasjon for alle parter.

Ferien nærmer seg, bestill hotell nå
Ja, det er alltid tid for en ferie, og bestiller man i rimelig god tid, vil man kunne få skikkelig gode priser. Og det er jo det alt handler om. Selv for hotellene som også ser seg om etter ny måter å spare inn penger på.

Hotell med metallrammer i sengene? Andre fordeler med det.

For metall har også andre fordeler som ikke tre har. Den leder varme mye bedre. Hoteller i Norge bruker derfor metallrammer i sengene sine nå, for å sørge for at gjestene også har det godt og varmt når stormen herjer utenfor.

Det er klart for et paradigmeskifte i hotellbransjen, og det er ikke det folk flest ville tro. Men sengerammer av metall kan være det som skal til at også ferierende skal få bedre betingelser og enda mer eksklusivitet.

Kom i gang å produser metall
Oppfordringen til industrien er klinkeklar, det er bare å fortsette å produsere metall. Næringen sysselsetter i dag over 15000 personer, og mer kan det bli. Enten det er aluminium, jern, magnesium, nikkel og sink, så er det bare å fortsette det gode arbeidet.

For det er med de store vannlagrene at Norge er i en særdeles spennende situasjon. Det koster nesten ingenting å produsere metallet. Vannkraft er både fornybart og nærmest gratis å hente ut av det varierte landet. Kombinasjonen av høye fjell, bratte stup og lange fjorder gjør det helt perfekt å produsere for fremtiden.

Hotell går oftere over til senger med metallramme, så sørg for å ha beholdningen klar. Det er også sikkert på flere områder metall kommer til å erstatte trevirke, vi tror det vil skje.

Kan du forutse fremtiden, har du garantert en god mulighet om du jobber i industrien.

Medlemsnyhet

Bedrift
Nordiske Innholdsmarkedsføring

Send til en kollega

0.064