23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bahcos sortiment av tilbehør for elektrisk verktøy er nå komplett

Bahco kan nå tilby over 2 000 tillbehør for bearbeiding av såvel tre og metall som stein, betong og andre tøffe materialer. Fremfor alt er det bor sortimentet som har blitt kraftig utvidet.

Bahco løfter frem to viktige tilbehørsområder blandt de 2000 tilbehør som nå er tilgjengelige. Det handler om egenproduserte sagblader for bajonettsager og et nytt bredt sortiment med bor. Tilbehør tilpasset tre-og metallindustrien, byggeindustrien og håndverkere.

-Vi kan idag tilby en komplett serie med bor uansett hvor de skal brukes, sier  Michael Hellsten, salgssjef for Bahco i Sverige. Det handler om SDS-bor for armert betong, bor for tre og bor for metall. Hver gruppe har tilpassede modeller og forpakninger som tydelig viser hvor de passer best. Alle holder selvfølgelig høyeste Bahcokvalitet.

SDS-bor for mur, armert betong, naturstein og kunststein. – Borene SDS-MAX og SDS-PLUS er produsert av høylegert stål med optimale herdningstemperaturer som tåler slitasje. De er tilpasset tøffe arbeider i mur, armert betong, naturstein og kunststein. Borenes spesielle hodegeometri og hårdmetallhode gir en bedre senterboring, raskere boring og presisjonsboring.

– Disse borene har et spesialdesignet skjærehode med 4 egger som forbedrer presisjonsboring i armert betong, sier Michael Hellsten. SDS-MAX passer direkte i alle slagbormaskiner med SDS-MAX-feste og SDS-PLUS i slagbormaskiner med SDS-plus og HILTI TE-C-feste.

I denne gruppen finnes også SDS-PLUS for betong med et kanalskjær for effektiv fjerning av støv og redusert friksjonsvarme, samt bor for slagboring i betong, tegl, stein, fliser, marmor etc

Bor for tre – I dette sortimentet finnes spiralbor med skruespiss, senterbor med positiv skjærevinkel for raskere boring og spesialslipte spiralbor av herdet og varmebehandlet kromvanadium stål

Spiralborene med en optimal spiralgeometri passer for håndbor med chuck takket være det sekskantede festet. Spiralborene med skruespiss og senterborene passer begge for arbeide i rent tre. Det tradisjonelle spiralboret med senterspiss passer for boring i massivt tre, sponplater og  trefiberplater.

Metallbor – Bahcos nye brede sortiment av bor for bearbeiding i metall består av 3 grupper, HSS-G med slipte skjær for rask boring med høy presisjon, HSS-R med valset spor med meget høy elastisitet og HSS-E med 5 prosent kobolt og slipte skjær for maksimal holdbarhet.  

–  HSS-E borene har en toppvinkel på 135 grader, noe som sikrer rask boring med nøyaktig sentrering, sier Michael Hellsten. Den innovative Speed-Point spissen som finnes både på HSS-E og HSS-G eliminerer behovet for forhåndsslag eller styrebor inntil 10 millimeter i diameter.

Rett tann på rett plass gir raskere, rettere og mer nøyaktige snitt

Bahcos bajonettsagblad som blir produsert i deres egen miljøcertifiserte fabrikk, fra bi-metall prosessen til det ferdige sluttproduktet, har fått både blad og forpakninger oppdaterte. De har nå en tydelig informasjon om sagbladets bruksområde såvel på pakningen som på bladet.

–  Rett tilbehør på rett sted gjør at arbeidet går raskere, resultatet blir mye bedre og dessuten holder tilbehøret lenger, sier  Michael Hellsten. Vi vet at våre skarpe og holdbare sagblad er ettertraktede bland proffen. Vår nye merking kommer til å gjøre valget av sagblad enklere i butikken.  

– Bajonettsagbladene finnes for 4 ulike grupper materialområder. Et for kapping av metall, et for tre, plast og gips og en gruppe for spesialmaterialer som stein, tegl, fliser og glass. I tillegg til et for kjøtt og is.

– ­Hver gruppe har sin spesielle tanning og form for å gi det raskeste, retteste og mest nøyaktige snittet i materialet de er laget for, sier Michael Hellsten. Felles er det praktisk talt  ubrytbare Sandflexbladet.

 Skarpe tenner, skarpe spisser og maksimal styrke kjennetegner Bahcos 2 000 tillbehør

Blandt det øvrige tilbehøret for elektrisk verktøy finnes hullsager, stikksagblader, sirkelsagblader, båndsagblad,  SDS-MAX meisler, roterende filer og bits. Sammen med de nye borene og firmaets bajonettsagblader dekkes de fleste verktøy som brukes innen industrien, byggebransjen og av håndverkere. 

Les mer om Bahcos tilbehør til elektrisk verktøy her.

Send til en kollega

0.094