23948sdkhjf

Kverneland Aqua flytter

| Medlemsnyhet | Bedrift Kverneland Aqua AS

Sandnes-bedriften Kverneland Aqua AS er et multidisiplin selskap som spesialiserer seg innen design og produksjon av "Hoist & Handling" utstyr, typisk vinsjer, kraner, HPUer, samt service og oppgradering av hydraulisk, mekanisk og roterende utstyr.

Kverneland Aqua AS har nylig flyttet til Strandgaten 151 på Sandnes Havn. En av årsakene til dette er for å tilpasse seg nye markedsmuligheter.

- Geografisk er det snakk om 150 meter, men det har gitt oss vesentlig større og bedre fasiliteter. Vi så at vi var i ferd med å vokse oss ut av de gamle lokalene, så det var på tide å oppgradere. I tillegg får vi også samlokalisert datterselskapene Excess Engineering og Kverneland Aquapumps (Brynepumpen), sier daglig leder Ole Gabriel Kverneland.

Det nye verkstedet er på 800 kvadratmeter og har nye fasiliteter som CNC-dreiebenk, -fres og - skjærebord. I tillegg til en 12,5 tonns traverskran.

- At vi nå også kan tilby maskineringstjenester gir bedriften en helt ny dimensjon. Vi har allerede fått godt belegg på dette, men har enda plass til mer, sier Kverneland videre.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Kverneland Aqua AS

Strandgaten 151
4307 Sandnes
Norge
Kverneland Aqua AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.125