23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Forsterker og styremoduler

Servi Group har lang erfaring innenfor styring og styringssystemer til både hydrauliske, pneumatiske og elektromekaniske anlegg

Med et bredt sortiment innenfor forsterker- og styremoduler kan vi tilby og skreddersy løsninger for proporsjonal styring av ventiler, pumper og andre kontrollelementer. Med vår unike kompetanse innenfor "Power and Motion Control" kan vi bistå med å velge den beste løsningen for deg.

Forsterker og styremoduler for ventiler
Våre digitale forsterker- og styremoduler DMA-2 fra HCS er laget for DIN skinne montasje i skap og kommer i versjoner for åpen og lukket kontrollsløyfe. Kortene passer utmerket til styring av proporsjonale retningsventiler, avlastnings- og sikkerhetsventiler, trykkreduksjonsventiler og mengdereguleringsventiler. Ved hjelp av prosesstilbakemelding kan man styre hastighet, kraft, posisjon eller andre parametere. Programmeringsverktøyet er gratis og man kan enkelt justere en rekke parametere for å få ventilen til å reagere slik man ønsker.

I tillegg til DMA-2 modulene for skinnemontasje har vi en rekke proporsjonale forsterker- og styremoduler hvor styrekortet er integrert i selve ventilpluggen eller på ventiler. På den måten har man en kompakt løsning uten behov for ekstra plass i styreskapet.
 
Styremoduler for pumper
Enten man ønsker kontroll på trykk, oljemengde og effekt eller om man vil ha presis styring av en lukket transmisjonskrets, da kan man med fordel benytte våre styrekort for pumper. HCS DAC-4 kortene våre har flere digitale og analoge innganger og kan fås i ProfiBus versjon. Med åpen eller lukket kontrollsløyfe og opp til 2 P-PID sløyfer, er dette en robust og fleksibel løsning til styring av pumper på en enkel og god måte. Kortene kan fås med display og knapper i front og kommer nå med direkte LVDT grensesnitt. Ta kontakt for mer informasjon og en hyggelig prat!

Ta kontakt med Kristian Haugland for mer informasjon om produktene - khd@servi.no

SERVI GROUP - ALT INNEN POWER AND MOTION CONTROL


Servi AS
Rasmus Solbergs vei 1
1423 SKI
Ski
Norge
Org. nr.: NO936370446

Send til en kollega

0.094