23948sdkhjf

RS Components inngår samarbeid med TE Connectivity for å lansere læringssenter på DesignSpark

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Interaktive kurs bidrar med læringsressurser for tilkobling og sensorteknologi for designingeniører

Mai 2019 – RS Components (RS), et handelsmerke tilhørende Electrocomponents plc (LSE: ECM), har inngått et samarbeid med TE Connectivity, en verdensleder innen tilkobling og sensorer, for å starte TE-læringssenteret på DesignSpark, et globalt forum for designingeniører. Kursene gjør det mulig for designere og ingeniører å få en solid oversikt over avanserte produkter, teknologier og løsninger innenfor tilkobling og sensorer.

nettsiden gir TE-læringssenteret enkel tilgang til en rekke interaktive kurs. Dette senteret er utformet for å utvide ingeniørers kompetanse og forståelse. Kursene varer mellom fem og ti minutter og gir informasjon om ulike teknologier og bruksområder. De gir også produktspesifikke innføringer og hvert kurs har ytterligere ressurser for ingeniører som ønsker å enda mer detaljert informasjon om et tema.

Databasen med kurs inkluderer veiledninger angående trykksensorer, USB Type C-mottak, mikromotorkoblinger, varmekrympingsrør, ledningsmarkører, rette og rettvinklede kontakter, runde hybridkontakter og mye mer.

Mike Bray, visepresident for DesignSpark, sa følgende: «Vårt mål er å gi publikum tilgang til de beste nye opplæringsressursene som kan hjelpe dem med å videreutvikle sine design. Vi er glade for at TE Connectivity deler denne visjonen og har valgt å samarbeide med oss i lanseringen av TE-læringssenteret på DesignSpark.»

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.109