23948sdkhjf

RS Components kan nå tilby Bluetooth® IoT-utviklingssett med lavt strømforbruk fra ON Semiconductor

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Utviklingsplattformen har modulær avlesings- og kontrollalternativer i tillegg til bruksklar kodeeksempeler.

Mai 2019 – RS Components (RS) tilbyr nå Bluetooth IoT-utviklingssett med lavt strømforbruk (B-IDK) fra ON Semiconductor. Den modulære plattformen er basert på bransjens Bluetooth-radio med lavest strømforbruk og SoC (System-on-Chip). Den er godt egnet til utvikling av IoT-applikasjoner med utvidet batterilevetid, inkludert smartutstyr, sporingsenheter for utstyr, kroppsbåren teknologi samt smartbelysning.

ON Semiconductor RSL10 SoC er bransjens Bluetooth 5-sertifiserte radio som er optimalisert for applikasjoner for Bluetooth med lavt strømforbruk. Den har en Arm® Cortex-M3®-kjerne, en DSP med lav effekt, en 2,4 GHz transceiver. Maksimal mottakseffekt er 7 mW, og forbruket i dyp dvale når den er inaktiv, er bare 62,5 nW. RSL10 er utformet for bruk med batterier på 1,2 og 1,5 V. Den kan brukes med en spenningstilførsel på mellom 1,1 og 3,3 V uten å trenge DC/DC-omformer.

B-IDK er en modulær IoT-plattform fra node til nettsky, for utvikling av applikasjoner for Bluetooth med lavt strømforbruk. Det består av RSL10 hovedkort (BDK-GEVK) og støttes av en rekke modulære maskinvarevinnstillinger for sensorer og aktuatorer. Det intuitive og brukervennlige integrerte utviklingsmiljøet (Integrated Development Environment, IDE) og programvaren har flere eksempler som legger til rette for rask utvikling av mange tilfeller med bruk av IoT. BDK-GEVK leveres med en konfigurerbar mobilapp som styrer sensorene og aktuatorene. Appen støtter også skytilkobling, som gjør det mulig med MQTT-publisering og abonnering på sensor-/aktuatordata via AWS™, Azure™, IBM Cloud™ eller egendefinerte skytjenester.

Sensoralternativer for bruk med BDK-GEVK omfatter omgivelseslys, inert og miljø (ALS/IMU/ENV), nærhet og bevegelse, og berøring/nivå. Kontrollalternativer med høyere effekt kommer i form av utvidelseskort, som plugges inn i hovedkortet via ON Semiconductors BDK-DCDC-GEVB DC-adapter. De har strømballast med dobbel LED-driver, en trinnmotorkontroller samt styring til børsteløs DC-motor.

B-IDK-programvaren omfatter CMSIS (Cortex Microcontroller Software Interface Standard), en forhandleruavhengig utviklingspakke for Arm Cortex-M-prosessorserien. Pakken inneholder detaljert dokumentasjon og bruksklar kodeeksempler for flere brukstilfeller.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.078