23948sdkhjf

RS Components kan nå tilby Renesas Synergy™ S5D3 mikrokontroller og utviklingskort for IoT-bruk

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Prisgjerrig Synergy mikrokontroller og utviklingssett med universalfunksjoner som forenkler design av laveffekts IoT-endepunktsenheter.

Mai 2019 – RS Components (RS) kan nå tilby Renesas Synergy™ S5D3 mikrokontroller (MCU) og utviklingskort. TB-S5D3 utviklingskortsett gjør arbeidet lettere med å evaluere og utvikle prototyper IoT-enheter, noe som gir en reduksjon i omkostninger for det endelige produktet.

R7FS5D37A3A01CFP Synergy mikrokontroller leveres i en 100-pinners LQFP-pakke og kan oppskaleres i mikrokontrollergruppene S5D5, S5D9 og S7G2 hvis ytterligere funksjoner, minne eller høyere ytelse trengs på et senere tidspunkt. Sammen med det tilhørende TB-S5D3-målkortsettet, egner R7FS5D37A3A01CFP Synergy mikrokontroller seg til mange applikasjoner, inkludert industri-, bygnings- og kontorautomasjon samt smartmåling.

Den retter seg mot kostnadssensitive bruksområder som ikke krever integrert grafikkakselerasjon eller Ethernet-tilkobling, men krever en mikrokontroller med høyere ytelse. Den har en 120 MHz Arm® Cortex®-M4F-prosessorkjerne og avansert sikkerhetløsninger, samt 512 kB flash-minne og 256 kB SRAM integrert. S5D3-mikrokontrollergruppen er basert på svært effektiv 40 nm prosessteknologi og støttes fullt ut av Synergy Software Package (SSP), som legger til rette for en sømløs overgang mellom forskjellige Synergy mikrokontrollere.

Funksjonene til TB-S5D3 målkortsett kan sammenlignes med eksisterende TB-S5D5 målkortsett, inkludert en identisk formfaktor til andre kort i S5-serien. Kortet har pinnesokler som gir tilgang til alle signalene til mikrokontrolleren; enkel feilsøking via den innebygde Segger® J-Link-feilsøkeren; et utvalg alternativer for utvidelsestilkobling, inkludert USB- og Pmod™-kontakter, som gir enkel tilkobling til mange forskjellige hovedkort; og HMI-funksjonalitet. Dette inkluderer LED-lys og berøringsknapper, inkludert en enhet for kapasitiv berøringsfølsomhet.

Renesas Synergy er et varemerke for Renesas Electronics Corporation.

 

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.071