23948sdkhjf

Nytt MAXXDRIVE® XT industrigir fra NORD til transportbåndsystemer

| Medlemsnyhet | Bedrift Nord Gear Norge AS

Det velkjente MAXXDRIVE-industrigiret fra NORD gir høye utgående dreiemoment fra 15 til 240 kNm og egner seg perfekt til bruk i applikasjoner med høy belastning, f.eks. røreverk, transportørdrev, blandemaskiner, kverner, tromler og knuseverk.

NORD DRIVESYSTEMS presenterer nå en ny serie med industrigir (MAXXDRIVE® XT) som optimerer det anerkjente modulsystemet for applikasjoner med høy termisk kapasitet.

MAXXDRIVE-industrigirene har vært en del av NORDs utvalg i ti år, og de har blitt utviklet videre siden de kom på markedet. Den nyeste generasjonen utvider serien med et applikasjonstilpasset totrinns vinkelgir som er spesielt egnet til transportbåndsystemer. Det kan også skreddersys til bestemte applikasjoner. Effektog hastighetsområdet er spesialutviklet for industrien, der det er behov for lave hastighetsområder i kombinasjon med høy effekt. Dette er for eksempel tilfellet i massegods- og mineralindustri. Der kreves det ekstra robuste løsninger som er bestandige mot skitt og smuss og har høy driftssikkerhet under tøffe forhold. Da er det nødvendig med spesielle tetningskonsepter som krever så lite vedlikehold som mulig. Derfor er det også et krav at drivsystemene ikke krever ekstern kjøling.

Se vedlagt pdf.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Nord Gear Norge AS

Jordalsveien 17A
5105 Eidsvåg i Åsane
Norge
Nord Gear Norge AS

Send til en kollega

0.066