23948sdkhjf

Lav terskel med KUKA Ready Packs

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

Rask leveringstid for ferdigpakket produkt

For den som vil ha en høytytende robot på plass på kort tid, har KUKA utviklet KUKA Ready Packs – komplette robotpakker som kan settes inn i produksjon raskt.

– Med løsningene i Ready Packs-serien forkortes prosjekttiden, og kundenes kostnader reduseres, sier Joacim Lorentsson, salgssjef ved KUKA Nordic.

Automatisering med roboter er en økende trend innen industrien, og å imøtekomme kundenes behov for effektivisering er en viktig del av KUKAs strategi for fremtiden.

Med KUKA Ready Packs går det raskt å sette i gang prosjektet sitt. Leveringstiden er på to til fire uker, og robotene leveres med styring, betjeningsenhet og programvare – et fullstendig produkt.

– Vår ambisjon er å ta et skritt lengre enn bare å selge en robot. Dette er roboter av en type som passer i en rekke forskjellige sammenhenger, sier Joacim Lorentsson.

Alle Ready Packs bygger på utprøvde produktkombinasjoner, og terskelen for å komme i gang er svært lav. Kundene kobler utstyret sømløst sammen og kan deretter programmere det for sin egen skreddersydde løsning.

KR 3 Agilus, LBR iiwa er blant robotene som fås som Ready Packs. KR Cybertech, KR Cybertch nano, KR 60 og KR Quantec PA – roboter som til sammen favner bredt innen industriell produksjon.

Tanken med Ready Packs-serien er å gjøre det raskt og lett for kundene.

– Å bidra til å gjøre det enklere for selskaper å automatisere produksjonsprosessene sine for å spare tid og penger, er en del av vår visjon, sier Joacim Lorentsson.

Pakken leveres med det bærbare betjeningspanelet KUKA smartPAD, en av kontrollenhetene KR C4, KR C4 compact eller KUKA Sunrise Cabinet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Send til en kollega

0.096