23948sdkhjf

HYDAC: Øk driftssikkerheten og oljens levetid i dine hydraulikksystemer

| Medlemsnyhet | Bedrift Hydac AS

VarnishElimination Unit (VEU) brukes til å rense mineraloljer

Den er spesielt effektiv til å fjerne oljealdringsprodukter (harpiks/varnish) fra mineraloljer. Harpiks er uoppløseligeoljealdringsprodukter som fester seg i tanker, i ventiler og/eller i lagre. Dette kan opptre enten som geléaktig eller harde, lakkaktige utfellinger/belegg.

 VEU-F-serien brukes offline med påfølgende filtrering.

Med VEU øker driftssikkerheten og oljens levetid i dine hydraulikksystemer. 

 Tilgjengelig som en komplett enhet for ettermontasje i eksisterende systemer eller for integrasjon i nye systemer

Filtrering
For å fjerne harpiks kjøles oljen ned ved hjelp av en platevarmeveksler eller kompressorkjøleenhet. Kjølingen får oljealdingsproduktene til å utvide/samle seg, og de kan deretter fjernes effektivt i et dybdefilter. Denne metoden kan brukes i alle hydrauliske- og smøreoljeapplikasjoner som kjøres på mineraloljer.

Ione-teknologi brukes i stor grad for fjerning av oljealdringsprodukter (harpiks) fra fosfat estere. Denintegrerte harpiksen i elementene brukes til å opprettholde eller forbedre nøytralisasjonstallet  i oljen, slik at den matcher nivået i ny olje. Dette reduserer dannelsen av sure nedbrytningsprodukter og metallsåper.

 A) - B) VEU-F. Enheter for fjerning av oljealdringsprodukter. A med platekjøler og B med aktiv luftoljekjøling/kompressor. 

C) VEU-I. Ione-utveksler


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Hydac AS

Berghagan 4
1405 LANGHUS
Norge
Hydac AS

Send til en kollega

0.073