23948sdkhjf

Profinet-kabel i robotapplikasjoner

| Medlemsnyhet | Bedrift HF Danyko AS

Nye kabeltyper fra ESCHA gjør det nå mulig å bruke èn type Profinet-kabel i robotapplikasjoner

Mens tidligere Profinet-kabler enten ble optimalisert for bruk i kabelkjeder eller med optimale torsjonsegenskaper, kombinerer den nye kabelen "PROFINET Robotic" begge deler. Den fleksible Ethernet-kabelen kan tåle opptil 5 millioner bøyesykluser og 5 millioner dreiemoment-sykluser. Den er tilgjengelig med enten M12x1-kontakt (fire polet, D-kodet) eller RJ45-kontakt.

Samarbeidende roboter blir stadig mer brukt i automatisert produksjon. På samme måte er intelligente sensorer og kameraer som krever en direkte Ethernet-tilkobling montert på gripere. I disse applikasjonene er bøynings-, revers- og torsjonsfunksjoner av en kabel spesielt signifikant. Med PROFINET Robotic har vi en ny produktserie som er perfekt tilpasset applikasjoner i robotteknologi gjennom sine dynamiske egenskaper. Den er basert på en to-par datakabel som muliggjør en hurtig Ethernet-overføring i henhold til Cat5e.

I tillegg til den nye "PROFINET Robotic" har ESCHA to ytterligere kabeltyper som tilpasser seg fleksible krav i industrimiljøet. Disse kabeltypene er optimalisert for M12x1 plugger med 8X-koding og gir enten optimal vridningsytelse (5 millioner sykluser) eller optimale kabelkjedeegenskaper (1 million sykluser).


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
HF Danyko AS

Bark Silas vei 8
4891 Grimstad
Norge
HF Danyko AS

Send til en kollega

0.074