23948sdkhjf

Ny styreleder i toppen for DIRA

| Medlemsnyhet | Bedrift KUKA Nordic Norway

Kim Reeslev, KUKAs country manager i Danmark og Baltikum, har fått et prestisjefylt oppdrag

Nylig ble det offentliggjort at han trer inn som styreleder i DIRA (Danish Industrial Robot Association).

– Det er en viktig organisasjon for oss i bransjen, og det er en stor ære å få lede arbeidet den driver, sier Kim Reeslev.

DIRA, som ble etablert i 1982, samler 175 danske virksomheter som arbeider med robotteknologi. Medlemmene er blant annet produsenter av roboter, systemintegratorer, forskere og forskjellige selskaper som bruker maskinene i produksjonen sin. 

– Et mål for meg som styreleder er ytterligere å styrke samarbeidet mellom robotintegratorer og universiteter, høyskoler og forskningsinstitutter. Vi har mye å lære av hverandre, sier Kim Reeslev. 

 I rollen sin kommer han også til å ha et sterkt fokus på å formidle kunnskap om robotteknologi til den danske industrien.

– Bruk av roboter er avgjørende for at vi skal kunne beholde konkurransekraften i landet, sier han. 

Et eksempel når det gjelder organisasjonens fokus på å imøtekomme dansk industri, er den presentasjonen av plattformen OPC UA som DIRA arrangerer i Odense den 24. mai. OPC UA er en standard som gjør den tilkoblede fabrikken og Industri 4.0 mulig.

– Til presentasjonen har vi invitert Heinrich Munz, ekspert fra Tyskland. Han kommer til å forklare mer om hvordan dette fungerer, sier Kim Reeslev.

 Ifølge Joacim Lorentsson, salgssjef ved KUKA Nordic, har det stor betydning for selskapet at en av medarbeiderne har blitt styreleder i DIRA.

– På vegne av hele robotindustrien vil jeg gratulere Kim Reeslev med det fine oppdraget. Han er en svært dyktig person, og jeg er sikker på at han kommer til å bidra med sine solide kunnskaper innen automasjon, sier han.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
KUKA Nordic Norway

Sentrumsvegen 5
2860 HOV
Norge
KUKA Nordic Norway

Send til en kollega

0.124