23948sdkhjf

Miljø og Teknikk 5-7 mars 2019

| Medlemsnyhet | Bedrift IKM Instrutek AS

Møt oss på Miljø og Teknikk 2019 på Norges Varemesse hvor vi vil ha egen stand med fokus på test- og måleinstrumenter, prosessinstrumentering og tilstandskontroll,

IKM Instrutek er en samarbeidspartner med fokus på kvalitet, bredde og kompetanse som leverer produkter og tjenester til blant annet shipping, offshore, industri og offentlig sektor. Vi har kompetanse innenfor måleinstrumenter, maritim navigasjon og kommunikasjon, prosessinstrumentering, tilstandskontroll, kalibrering og skaffevarer.

Unik kompetanse og produktbredde
For å vite hvilke instrumenter som er de rette for hver enkelt oppgave, kreves både kompetanse og praktisk erfaring. IKM Instrutek har levert test- og måleinstrumenter i 30 år. Vi har opparbeidet en unik bredde av produkter og en faglig kompetanse som gjør oss i stand til å veilede deg som kunde til å gjøre det rette valget.

Vi leverer test- og måleinstrumenter til alle bransjer og i alle nøyaktighetsklasser. Dette omfatter alt fra enkle multimeter til høyteknologiske kalibratorer som brukes på de mest avanserte laboratorier.

Messen Miljø & Teknikk  2019 arrangeres 5.-7. mars hos Norges Varemesse, Lillestrøm. Messen er trolig den eneste i sitt slag som omfatter all lokal infrastruktur. I tillegg til en omfattende utstilling er det en rekke faglige og sosiale aktiviteter med seminarer, konkurranser og underholdning.

Messen dekker fagområdene:
- Avfall og gjenvinning
- Forvaltning, drift og vedlikehold av bygg og eiendom
- Plan- og byggesak
- Brann, sikkerhet og beredskap
- IT, kart og geodata
- Utemiljø, veg, trafikk, parker, idretts- og grøntanlegg
- Vannforsyning, avløp og overvann

Utstilling  er en faglig nødvendighet og møteplass for alle leverandører og innkjøpere i kommunaltekniske virksomheter. Det arrangeres også seminarer for fagfolk og ledere, konkurranser og premieutdeling. Utstillere treffer de rette aktørene i de kommunaltekniske virksomhetene og private bedrifter som arbeider med tjenesteproduksjon i kommunene.

Besøkende får se og demonstrert nytt utstyr og nye produkter i en hyggelig atmosfære.
Utstillingen knytter foretningsmessige og sosiale kontakter fra hele landet!

Målet med messen er å tilby næringsliv og kommunaltekniske virksomheter et sentralt møtested for kunnskapsheving om produkter, fag og fagpolitiske spørsmål. Arrangementet er det mest sentrale møtested for alle som arbeider med kommunaltekniske oppgaver.

Arrangør for messen Miljø & Teknikk er Norsk Kommunalteknisk Forening i samarbeid med en rekke faglige og ideelle foreninger.

Les mer om messen her>>

Medlemsnyhet

Bedrift
IKM Instrutek AS

Elveveien 28
3262 Larvik
Norge
IKM Instrutek AS

Send til en kollega

0.077