23948sdkhjf

RS Components introduserer industrielle frekvensomformere fra Rexroth

| Medlemsnyhet | Bedrift RS Components AS

Variable drivverk gir potensielle energibesparelser på opptil 80 % på tvers av ulike industrimarkeder

Februar 2019RS Components (RS) har introdusert en nyskapende frekvensomformer fra Rexroth som gir potensielle energibesparelser på opptil 80 % på bruksområder innen industri og automasjon. Den intelligente drivenheten EFC 5610 med variabel frekvens gjør det mulig for produsenter og andre industribedrifter å takle stigende energikostnader og økt etterspørsel etter miljøvennlig produksjon. 

EFC 5610 er en høymomentløsning for spesielle krav og har en drivkraft på opptil 160 kW. Produktet gir effektiv vektorkontroll samt en optimal momentkurve med høyt startmoment og oppfyller brukskrav for logistikk og materialtransport, transportsystemer, samlebånd, behandlingssystemer inkludert miksere, agitatorer og sentrifuger, maskiner for bygningsmateriale, plastproduksjons- og -bearbeidingsmaskiner samt maskinverktøy. 

Drivverket leveres med en rekke intelligente funksjoner, som inkluderer ekspansjonsalternativer via I/U- og feltbussmoduler, et kontrollpanel med funksjon for parameterkopiering, et integrert Modbus-grensesnitt for nettverk og et alternativ for sikkert moment av (STO) for å oppfylle nivåene for kat. 4/PL e, SIL3 for bruksområder hvor sikkerhet er avgjørende. 

Med en høy grad av fleksibilitet med skreddersydd funksjonalitet for ulike bruksområder og tilpassede løsninger, har omformeren en kompakt og svært integrert utforming som omfatter en rekke komponenter. Dette betyr mindre jobb med å legge kabler, slik at nyinstallasjon og ettermontering blir enkelt. I tillegg kan programvare og parametre oppdateres enkelt via USB eller Ethernet med gratis programvare for systemoppsett, for eksempel produsentens programvare ConverterWorks. Dette verktøyet kjører på Windows-baserte PC-er og gjør at omformerne kan igangsettes og fjernstyres, noe som gjør det enkelt å angi hastigheter og justere parametere, sammen med start- og stoppkontroll.

Medlemsnyhet

Bedrift
RS Components AS

Fredrik Selmers vei 6, 10. etg.
0663 Oslo
Norge
RS Components AS

Send til en kollega

0.071