23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bahco lanserer en ny hurtig ergonomisk rørtang

En stillskrue med trykkfunksjon gjør at Bahcos nye rørtang ERGO kan justeres meget raskt.

 I steden for å skru på stillskruen frigjør man den ved trykke på en knapp. Siden kan stillskruen raskt settes i riktig posisjon. Bahcos nye rørtenger lanseres i to størrelser med en gripekapsitet på maksimalt 45 respektive 65 millimeter.

De to rørtengene har smale, avrundede kjefter for optimal tilgjengelighet selv på trange plasser. Den patenterte progressive tannformen gjør grepet stødig.

–   Tennene på våre nye rørtenger er vinklet innover for maksimalt grep om arbeidsstykket sier Ingar Slettbø hos Bahco Norge. Dessuten har tennene ulik størrelse, mindre tenner lengst inn og større utover for et stødig grep uansett rørdimensjon.

Stillskruens trykkfunksjon gjør at det går raskere å stille inn grepet etter arbeidsstykket. Den kan også skrus som vanlig for fininnstilling.

Det ergonomiske grepet er utformet i henhold til firmaets vitenskapelige  ERGO-prosess med et behagelig tokomponents materiale. Håndtakets form beskytter dessuten brukeren fra å klemme fingrene.

–   Våre ERGO-verktøy bygger på et og samme prinsipp. De er tilpasset brukeren for å redusere risikoen for arbeidsskader samtidig som de skal utføre arbeidet på best mulig måte sier Ingar Slettebø. Dessuten står ERGO for produktholdbarhet og innovasjon. De nye rørtengene oppfyller våre høye krav.

Bahco Rørtang ERGO 1610 og 1620 er fremstilt av rustbeskyttet høykvalitets stål med induksjonsherdede kjefter. Rørtangen ERGO 1610 er 320 millimeter lang og veier 610 gram. Den større modellen, 1620, er 430 millimeter lang og veier 1 105 gram.

De to nye rørtengene med hurtiginnstilling fra Bahco finnes på markedet i løpet av våren 2019.

Link til mer informasjon om Bahcos nye rørtenger

Link til mer informasjon om Bahcos ERGO-verktøy

Ingar Slettebø
Key Account Manager Bahco Norge
T: +47 91743900
E: ingar.sletteboe@snaeurope.com

 

Send til en kollega

0.078