23948sdkhjf

Beckhoff Automation: EtherCAT-teknologien oppgraderes for fremtidens dataintensive applikasjoner

| Medlemsnyhet | Bedrift Beckhoff Automation AS

Process-on-the-fly» ved 100 Mbit/s, 1 Gbit/s and 10 Gbit/s

EtherCAT G bygger på samme fundament som den opprinnelige EtherCAT-teknologien, men øker hastighet og datagjennomstrømning til 1 Gbit/s og 10 GBit/s.

Protokollen er uendret, og gjennom et unikt «branch-controller»-konsept kan EtherCAT, EtherCAT G og EtherCAT G10 fungere side om side i parallelle nettverkssegmenter. vAlle EtherCAT’s verdsatte egenskaper som nettverksdiagnostikk, super-presis klokkesynkronisering (<<1μs!) og «process-on-the-fly» er ivaretatt.

EtherCAT er i seg selv en svært rask protokoll, men ved innføring av EtherCAT G er det nå også tatt høyde for morgendagens krav til båndbredde og responstid. Ved å benytte EtherCAT G kan nettverksytelsen øket med inntil 700% avhengig av applikasjon!

Prinsippet er det samme; alle slavene på nettverket mottar telegrammene som sendes ut fra Masteren. Slavene leser telegrammet «on-the-fly» og legger til sin egen informasjon ettersom telegrammet passerer forbi. Den eneste faktoren som forsinker telegrammet, er slavenes håndteringstid i hardware.
Den siste slaven i segmentet benytter full duplex egenskapene til Ethernetstandarden og returnerer telegrammet til Masteren.
 


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Beckhoff Automation AS

Raveien 205
3184 Borre
Norge
Beckhoff Automation AS

Send til en kollega

0.096