23948sdkhjf

PartnerPlast på Åndalsnes tildelt rammeavtale med Kystverket

| Medlemsnyhet | Bedrift PartnerPlast AS

Rammeavtalen med Kystverket i Ålesund er datert 3.januar 2019 og løper i hele 3 år med mulighet for forlengelse med 1 år. Rammeavtalen innebærer produksjon og levering av flytestaker som er farledsmerker til bruk langs norskekysten.

Om kontrakten
PartnerPlast AS ble tildelt kontrakten etter offentlig utlyst tillbudskonkurranse i konkurranse med andre tilbydere. Vi ble valgt som foretrukket leverandør basert på pris og leveringstid.

PartnerPlast skal levere rundt 1000 flytestaker i løpet av kontraktsperioden til Kystverket i Ålesund. Flytestakene er farledsmerker til bruk langs kysten og leveres i to størrelser på 6 m og 7 m. Flytestakene leveres i to ulike diametere (22,5 cm og 40 cm) og er tilpasset både tau og kjettingforankring. Flytestakene er rotasjonsstøpt med UV-bestandig gjennomfarget polyetylen og har ekspandert polystyren som oppdriftsmateriale.

Dette er en fremtidsrettet og viktig kontrakt for PartnerPlast og arbeidet er allerede igangsatt.

Fremover
Dette var en kontrakt vi hadde stor lyst til å vinne da vi anser dette produktet som veldig interessant og midt i blinken for vår bedrift. Tildelingen av denne rammeavtalen med Kystverket på produksjon av flytestaker gjør at vi posisjonerer oss godt i forhold til lignende muligheter fremover.


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
PartnerPlast AS

Øran Vest
6300 Åndalsnes
Norge
PartnerPlast AS

Send til en kollega

0.079