23948sdkhjf

Pumper og ventiler fra Armatec i oppdrettsnæringen!

| Medlemsnyhet | Bedrift Armatec AS

Armatec AS har vært en ledende leverandør innen pumper og ventilsystemer i over 50 år. De siste 3 årene med en formidabel vekst. Våre produkter og leveranser til oppdrettsnæringen er en viktig bidragsyter til veksten vi opplever.

Armatec består av et profesjonelt team på 18 personer, og står sterkt som en del av Armatec Gruppen, som i tillegg til Norge har kontorer i Sverige, Danmark og Finland. Armatec har lang erfaring med å levere pumper og ventiler innenfor oppdrettsnæringen, til for eksempel fiskefôrprodusenter, store slakterier, stamfiskanlegg, tankbiler og båter. I tillegg til kondensatpumper for prosessanlegg til sildolje, og eksenterskrue- og loberotor- pumper for fiskebiprodukter der hygiene og skånsom behandling av de verdifulle råvarene er viktig. Les også "Nyutviklet loberotorpumpe for fiskeindustrien".

En oppdrettsnæring i endring
Som i norsk industri generelt går også oppdrettsnæringen gjennom store endringer, og kostnadsbildet i det lange løp er nå viktigere enn aldri før. Fokus på kvalitet og varighet er økende, og innenfor oppdrettsnæringen er nå spørsmålet om levetidskostnader og hvordan prosjektene fungerer over lengre tid vesentlig.

– «Life Cycle Management» har lenge vært sentralt innenfor oljebransjen, men vi ser nå at dette stadig får mer oppmerksomhet innenfor oppdrettsnæringen også, sier administrerende direktør i Armatec, Alexander Fredenfeldt.

Les hele saken...


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Armatec AS

Brobekkveien 101
0582 Oslo
Norge
Armatec AS

Send til en kollega

0.063